fbpx

Vestigingsleider Ralph stelt zich voor!

Door Dewi | 22 januari 2021

“Ik krijg altijd veel energie als ik bezig kan zijn met de administraties van klanten en passende adviezen kan geven!”

Vanaf het einde van mijn Accountancy studie aan de Haagse Hogeschool heb ik altijd in de financiële wereld gewerkt. Een wereld waarin ik mij thuis voel!

Welke paden heb je bewandeld in de cijferwereld?

Tijdens de laatste maanden van mijn studie ben ik bij een beveiligingsbedrijf gestart als medewerker financiële administratie. Na het behalen van mijn diploma groeide ik door naar Finance Manager. De wereld van de accountancy trok mij heel erg waardoor ik na enkele jaren de overstap maakte. In de jaren die volgden heb ik veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van controles en het ondersteunen bij financiële vraagstukken bij verschillende werkgevers. Tussendoor behaalde ik naast mijn werk de Master Accounting & Control aan de VU Amsterdam en heb ik enkele jaren met een collega een eigen administratiekantoor gehad waar we de administratie voerden voor diverse MKB-klanten en ZZP’ers.

Hoe ben je bij GoedOpOrde.nl terecht gekomen?

Roy en Martijn kende ik via een gemeenschappelijke werkgever en met Barry heb ik eerder samengewerkt. In het verleden heb ik al eens een administratiekantoor gehad en zij wisten dat ik graag weer een eigen kantoor zou hebben. Toen ik werd gevraagd om samen met Barry de vestiging in mijn woonplaats Zoetermeer te leiden, was dit een kans die ik niet kon laten liggen. Sinds 1 januari 2020 leid ik dan ook met trots GoedOpOrde.nl Zoetermeer!

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Ik krijg altijd veel energie van een leuk uitje met mijn gezin! Lekker wandelen met elkaar, een museum bezoeken of gezellig naar de dierentuin. Ook mag je me wakker maken voor een heerlijk ongezonde bak slagroom. Niet goed, maar wel erg lekker!

Wat doe je in je vrije tijd?

Al een aantal jaren ben ik trainer/begeleider van het voetbalelftal van mijn zoon. Twee keer in de week verzorg ik voor de kids de training en op zaterdag sta ik langs de lijn als begeleider. Verder zie ik mijzelf als een sportief persoon en probeer ik minimaal twee keer in de week hard te lopen. Als het weer het toelaat spring ik ook graag op mijn racefiets waarbij ik het liefst een grote toertocht maak. Ook word ik blij van reizen, gezelligheid met vrienden en lekker eten.

Benieuwd naar wat administratiekantoor GoedOpOrde.nl Zoetermeer voor jou betekenen?


Meer lezen?

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram