fbpx

EENMANSZAAK

Wil jij meer tijd overhouden voor ondernemen? Vanaf €80 per maand ben je volledig ontzorgt!
Onze pakketten
Administratie
BTW-aangifte
IB-aangifte inclusief partner
Onbeperkt ondersteuning per telefoon en email

Eenmanszaak Op Orde

Ben jij de trotse eigenaar van een eenmanszaak? Dan ben je in alle opzichten verantwoordelijk voor wat er gebeurt in je bedrijf. Iedere dag ben je bezig om je onderneming zo succesvol mogelijk te maken. Met passie voor je vak zorg je voor tevreden klanten. Heerlijk!

De financiële administratie

Maar inmiddels weet je als zzp'er dat er meer bij ondernemen komt kijken. Er moet van alles geregeld worden. Na een lange werkdag kom je thuis en wil je niets liever dan op de bank ploffen. Maar er moeten nog wat offertes en facturen worden verstuurd. De btw-aangifte komt er ook weer aan...

De administratie kan een tijdrovende klus zijn waar je tegenop ziet. En met wie kun je sparren over je financiële situatie?

Ieder zijn vak

Ondernemen is leuk! Het is nóg leuker als de boekhouding klopt. GoedOpOrde.nl neemt met veel plezier jouw boekhouding en administratie uit handen, zodat je hier al snel 70% aan tijd op bespaart. Tijd en energie die in je onderneming kunt stoppen. Als zzp'er kom je liever niet voor vervelende financiële verrassingen te staan. Daarom spreken we een vast bedrag per maand af.

Wij maken ondernemen 
makkelijker!

Benieuwd hoe wij jou kunnen ontzorgen? 
In een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek bespreken we graag de mogelijkheden.
Kopje koffie doen?

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en events?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en mist niets!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe wij het ondernemen leuker maken

De administratie lever je digitaal aan bij ons. Dit kan heel simpel via je smartphone, tablet of laptop. Dagelijks controleert ons enthousiaste team of er iets is ingestuurd. Doordat we een bankkoppeling kunnen maken, worden de ontvangsten en betalingen dagelijks bijgewerkt. Scheelt weer een bestand doorsturen! Wil je weten hoe je ervoor staat? Kijk dan op elk moment in de app van Exact Online zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Ben je op zoek naar een boekhouder die als financieel adviseur met je meedenkt? dan ben je bij GoedOpOrde.nl aan het juiste adres!

Wat doen we nog meer?

Heb je een eenmanszaak met personeel? Of overweeg je om iemand in dienst te nemen? Ook voor salarisadministratie en advies op het gebied van HR kun je bij ons terecht.

Groeit jouw bedrijf zo hard dat je overweegt om over te gaan naar een B.V.? Wij adviseren je graag over de voor- en nadelen voor jouw specifieke situatie.

Voor elk type ondernemer maken wij ondernemen makkelijker!

Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram