fbpx
Stichting Op Orde > GoedOpOrde.nl

Stichting Op Orde

Als stichting of goede doelen organisatie ben je druk bezig met het verwezenlijken van bepaalde doelen. Het financieel gezond houden van de stichting is essentieel om te blijven bestaan.

Administratie
Bij het voeren van de administratie van een stichting komt vaak meer kijken dat je in eerste instantie verwacht. Daarbij heeft het vaak niet de eerste focus. Wanneer je de administratie van een stichting goed inricht en/of uitbesteedt bespaar je al snel veel tijd. Tijd die je weer kunt besteden aan het échte werk van je stichting!

Hoe wij jou ontzorgen?
Op elk gewenst moment, maar minstens een keer per maand, lever je de administratie digitaal aan bij ons. Dit kan heel simpel via je smartphone of tablet. Dagelijks controleert ons enthousiaste team of er iets is ingestuurd. Doordat we een bankkoppeling kunnen maken worden de ontvangsten en betalingen dagelijks bijgewerkt. Scheelt weer een bestand doorsturen! Wil je weten hoe de stichting ervoor staat? Kijk dan op elk moment in de app van Exact Online zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Wij maken ondernemen makkelijker!
Benieuwd hoe wij jou kunnen ontzorgen? In een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek bespreken we graag de mogelijkheden.
Ik wil meer weten
Wat kost dit?
Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden stellen we een offerte op die past bij de behoefte. Zo zorgen we ervoor dat de verwachtingen helder zijn en de stichting wordt ontzorgd voor een vaste prijs per maand. Benieuwd naar wat wij voor jouw stichting kunnen betekenen? We bespreken graag jouw wensen in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!
Onze prijslijst
En er is meer…
Naast het verwerken van de administratie kunnen we diverse werkzaamheden aanbieden:
- Inrichten van een juiste en volledige administratie
- Voeren van een projectadministratie
- Opstellen van een begroting
- Opmaken van de jaarrekening
- Bespreken van de jaarrekening met Directie/Bestuur/Raad van Toezicht
- Financiële rapportages opmaken per maand/kwartaal
- Subsidieverantwoording
- Advisering/sparringpartner (op locatie)

Is er een accountantsverklaring nodig en heb je geen accountant? Wij hebben binnen ons team een eigen ervaren accountant die hierbij kan helpen.

Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Alphen aan den RijnDen HaagRotterdamUtrecht
Volg ons: 
phoneenvelope
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram