fbpx
Starter Op Orde > GoedOpOrde.nl

Starter Op Orde

Je grote droom is om zelfstandig ondernemer te zijn. De vrijheid om je tijd zelf in te delen en je idee├źn tot uiting te brengen. Misschien ben je onlangs gestart en zijn de eerste stappen gezet. Of twijfel je of het ondernemerschap wel iets voor jou is? En waar begin je?

Goed begin
Als starter komt er heel wat op je af. Met googelen kom je veel informatie tegen over waar je allemaal aan moet denken. Maar heb je alles wel geregeld wat je moet regelen? Volg je hierbij een stappenplan of schiet je alle kanten op?

Hulp
Er komt een moment dat je wel wat hulp en adviezen kunt gebruiken. Je kunt immers niet alles weten toch? Het maakt niet uit of je al een inschrijving hebt bij de Kamer van Koophandel of nog aan volop in de droomfase zit.

Weten waar je allemaal aan moet denken?
Wij hebben een handige checklist voor je. Doe de check!
Wij maken ondernemen makkelijker!
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? In een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek bespreken we graag de mogelijkheden.
Ik wil meer weten
Wat kost dit?
Het eerste advies van 1 uur is geheel GRATIS! Wanneer je graag een coachingstraject aan wilt gaan met ons, zullen we hiervoor een offerte op maat maken. Elke startende ondernemer is anders en we willen graag dat het traject past bij jou!
Onze prijslijst
Hoe wij jou helpen?
Je kunt altijd bij ons terecht voor een GRATIS startersadvies passend bij de fase waarin jij zit en de vragen die je op dat moment hebt. In een gesprek van een uur gaan we het gesprek om jou verder op weg te helpen. Misschien heb je een kritische blik nodig op je ondernemingsplan of twijfel je welke rechtsvorm het meest handig is voor jou. Wat je vragen ook zijn, wij adviseren je graag!

Coaching
Heb je na het startersadviesgesprek nog vragen? Of behoefte aan meer coaching? Ook dat kan!
We gaan samen een plan opstellen zodat jij een goede start maakt met je onderneming.

Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze vestigingen

Alphen aan den RijnUtrechtDen Haag
Volg ons: 
phoneenvelope
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
Powered by
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram