fbpx

B.V.

Vanaf € 140 per maand wordt de boekhouding uit handen genomen door de financieel adviseur.
Onze pakketten
Administratie
Online boekhouding
Belastingaangiften
Strategische en financieel advies

BV Op Orde

Een besloten vennootschap (B.V.) kan de beste rechtsvorm voor je bedrijf zijn. Zo kunnen fiscale voordelen en reden zijn om voor deze rechtsvorm te kiezen. Ook een voordeel is dat het privévermogen in principe buiten schot blijft doordat de aansprakelijkheid beperkt wordt tot het ondernemingsvermogen. 

Boekhouding

Bij de administratie van een B.V. moeten extra werkzaamheden worden verricht ten opzichte van eenmanszaak. Zo moet je de jaarrekening deponeren bij de Kamer van Koophandel en krijg je te maken met vennootschapsbelasting (vpb). Als directeur groot aandeelhouder (DGA) ontvang je salaris en betaal je ook loonbelasting. Kortom er komt een hoop meer bij de administratie van een B.V. kijken.

Financieel adviseur

Ben jij een ondernemer die alle touwtjes het liefst zelf in de hand houdt? Of laat je het over aan een boekhouder? Een bedrijf runnen is complex en er komt naast de financiële kant een hoop bij kijken. Hoe fijn is het als je een administratiekantoor hebt die met je meedenkt? Binnen het team hebben onze financieel adviseurs de nodige kennis van accountancy, salarisadministratie, HR en het bepalen van een bedrijfsstrategie. Hoe fijn is het om een sparringpartner te hebben die op verschillende vlakken met je mee kan denken? Zo kun je meer tijd besteden in de groei van je onderneming!

Holding

Heb je een Holding B.V. met een of meerdere werkmaatschappijen? Geen probleem! Wij bieden graag een totaalpakket waarbij we de administratie en fiscale verplichtingen volledig uit handen te nemen. Kun jij je volledig richten op de business.

Wij maken ondernemen 
makkelijker!

Benieuwd hoe wij jou kunnen ontzorgen? 
In een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek bespreken we graag de mogelijkheden.
Kopje koffie doen?

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en events?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en mist niets!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Personeel

Heb je personeel in dienst of overweeg je om deze in dienst te nemen? Ook voor de salarisadministratie en HR advies kun je bij ons terecht! Wij verzorgen dan elke maand de verloning, aangifte loonadministratie en (eventuele) pensioenaangiften. Wanneer gewenst kunnen we ook aanvullende diensten verzorgen op het gebied van HR. Door medewerkers een eigen account aan te bieden binnen de portal kunnen ze zelf alle gegevens ophalen. Zo maken we het ondernemen nog makkelijker!

Wat wij doen

Op elk gewenst moment, maar minstens een keer per maand, lever je de administratie digitaal aan bij ons. Dagelijks controleert ons enthousiaste team of er iets is ingestuurd. Doordat we een bankkoppeling kunnen maken worden de ontvangsten en betalingen dagelijks bijgewerkt. Door altijd bij te zijn kunnen we proactief meedenken en adviseren. Wil je weten hoe je ervoor staat? Kijk dan op elk moment in de app van Exact Online zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Wat doen we nog meer?

Behoefte aan een intensiever contact en een financiële sparringpartner? Wij komen graag een paar uur per week bij jou op locatie werken. Zo kunnen we snel schakelen en plannen maken voor de toekomst. 

Overweeg je om een BV of Holding BV op te richten? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij adviseren je graag over de voor- en nadelen voor jouw specifieke situatie.
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram