fbpx

VOF

Wil jij meer tijd overhouden voor ondernemen? Vanaf €65 per maand ben je volledig ontzorgt!
Onze pakketten
Administratie
BTW-aangifte
IB-aangifte voor alle vennoten én partners
Onbeperkt ondersteuning per telefoon en email

VOF Op Orde

Ondernemen is nóg leuker als je jouw passie kunt delen met een of meerdere partners in een Vennootschap Onder Firma (VOF). Samen bepaal je de koers van de organisatie.

Vennoten

Als vennoten deel je successen en de winst, maar ook de risico’s die het ondernemerschap met zich meebrengt. Zo ben je als vennoot ook schuldig voor acties van andere vennoten. Goede afspraken maken is daarom erg belangrijk. Hoeveel brengt elke vennoot in? Hoe verdeel je de winst? Wat als er onderling spanning ontstaat of als één van de vennoten wilt stoppen? Goede afspraken maken en vastleggen in een vennootschapscontract is daarom aan te bevelen. Doordat je met meerdere mensen aansprakelijk bent voor het bedrijf, is een goede administratie erg belangrijk.

Boekhouding

Wat moet je verplicht bijhouden in de administratie? Wie gaat de administratie eigenlijk bijhouden? Het kunnen vragen zijn waarover je onderling niet op één lijn zit. Hoe fijn is het als hier niet over na hoeft te denken en de boekhouding bij een administratiekantoor of boekhouder neer kunt leggen. Of kunt sparren wanneer je bijvoorbeeld investeringen wilt doen. Ook kan het prettig zijn om met de boekhouder als derde partij te sparren en advies in te winnen op financieel en strategisch vlak.

Wij maken ondernemen makkelijker!

Benieuwd hoe wij jou kunnen ontzorgen? In een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek bespreken we graag de mogelijkheden.
Kopje koffie doen?

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en events?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en mist niets!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe wij ontzorgen

De administratie lever je digitaal aan bij ons. Dit kan heel simpel via je smartphone, tablet of laptop. Dagelijks controleert ons enthousiaste team of er iets is ingestuurd. Doordat we een bankkoppeling kunnen maken, worden de ontvangsten en betalingen dagelijks bijgewerkt. Scheelt weer een bestand doorsturen! Wil je weten hoe je ervoor staat? Kijk dan op elk moment in de app van Exact Online zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Ben je op zoek naar een boekhouder die als financieel adviseur met je meedenkt? dan ben je bij GoedOpOrde.nl aan het juiste adres!

En er is meer...

Is er sprake van een VOF met personeel? Of overwegen jullie om personeel in dienst te nemen? Ook voor salarisadministratie en advies op het gebied van HR kun je bij ons terecht.

Groeit jouw bedrijf zo hard dat er wordt overwogen om over te gaan naar een B.V.? Wij adviseren je graag over de voor- en nadelen voor jouw specifieke situatie.

Voor elk type ondernemer maken wij ondernemen makkelijker!

Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram