fbpx
BV Op Orde > GoedOpOrde.nl

BV Op Orde

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je voor een besloten vennootschap (BV) hebt gekozen. Zolang je niet fraudeert, je jaarstukken netjes oplevert en geen onverantwoorde risico’s neemt ben je niet aansprakelijk voor schulden. Dat geeft vast een fijn gevoel!

Boekhouding
Bij de administratie van een BV moeten extra werkzaamheden worden verricht ten opzichte van eenmanszaak. Zo moet je de jaarrekening deponeren bij de Kamer van Koophandel en krijg je te maken van vennootschapsbelasting (vpb). Als directeur groot aandeelhouder (DGA) ontvang je salaris en betaal je ook loonbelasting. Kortom er komt een hoop meer bij de administratie van een BV kijken.

Expertise
Ben jij een ondernemer die alle touwtjes het liefst zelf in de hand houdt? Of laat je het over aan een boekhouder? Een bedrijf runnen is complex en er komt naast de financiële kant een hoop bij kijken. Hoe fijn is het als je een administratiekantoor hebt die met je meedenkt? Binnen het team hebben we de nodige kennis van accountancy en het bepalen van een bedrijfsstrategie. Hoe fijn is het om een sparringpartner te hebben die op zowel financieel als strategisch vlak met je mee kan denken? Zo kun je meer tijd besteden in de groei van je onderneming!


Wij maken ondernemen makkelijker!
Benieuwd hoe wij jou kunnen ontzorgen? In een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek bespreken we graag de mogelijkheden.
Ik wil meer weten
Wat kost dit?
Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden hebben we verschillende pakketten voor een vaste prijs per maand. Je bent al volledig ontzorgt vanaf € 100,- per maand!
Benieuwd naar onze pakketten?
Onze prijslijst
Holding
Heb je een Holding BV met een of meerdere werkmaatschappijen? Geen probleem! Wij ontzorgen je graag door de administratie en fiscale verplichtingen uit handen te nemen. Kun jij je volledig richting op je BV(‘s).

Personeel
Heb je personeel in dienst of overweeg je om deze in dienst te nemen? Ook voor de salarisadministratie kun je bij ons terecht! Wij verzorgen dan elke maand de salarisbetalingen. Zo maken we het ondernemen nog makkelijker!

Hoe wij jou ontzorgen?
Op elk gewenst moment, maar minstens een keer per maand, lever je de administratie digitaal aan bij ons. Dit kan heel simpel via je smartphone of tablet. Dagelijks controleert ons enthousiaste team of er iets is ingestuurd. Doordat we een bankkoppeling kunnen maken worden de ontvangsten en betalingen dagelijks bijgewerkt. Scheelt weer een bestand doorsturen! Wil je weten hoe je ervoor staat? Kijk dan op elk moment in de app van Exact Online zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

En er is meer…
Naast het verwerken van de administratie doen we minimaal:
- Elk kwartaal de btw-aangifte
- Aangifte inkomstenbelasting (ook van je partner!)
- Vpb aangiften
- Publicatiestukken
- Jaarrekening
- Proactief adviseren
- Onbeperkte ondersteuning per email en telefoon

Behoefte aan een intensiever contact en een financiële sparringpartner? Wij komen graag een paar uur per week bij jou op locatie werken! Zo kunnen we snel schakelen, plannen maken voor de toekomst en zorgen dat jouw administratie elke week bij is.

Overweeg je om een BV of Holding BV op te richten? Ook dan kun je bij ons terecht!
s
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Alphen aan den RijnDen HaagRotterdamUtrecht
Volg ons: 
phoneenvelope
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram