fbpx
Over ons > GoedOpOrde.nl

70% tijd besparen

Besteed meer tijd aan je onderneming door je administratie uit te besteden. Lever alle papieren digitaal aan, wij doen de rest!

24/7 inzage in je cijfers

Ervaar het gemak om overal inzage te hebben in hoe je bedrijf ervoor staat. Geen verrassingen achteraf!

Samen verder groeien!

Profiteer van onze kennis en expertise om jouw bedrijf verder te ontwikkelen. wij geven passend advies!

Martijn Kulk

Financieel Strateeg
De geestelijke vader van ons bedrijf. Helpt zijn klanten met briljante oplossingen op fiscaal en strategisch vlak en in zijn vrije tijd laat hij op het voetbalveld ook regelmatig zijn fantastische inzicht zien!

Roy Spierenburg

Financieel Strateeg
Het creatieve brein van ons bedrijf. Wordt blij van het strategisch begeleiden van zijn klanten naar een onbezorgde toekomst. En in zijn vrije tijd? Dan denkt Roy met een goed glas whisky na over onze eigen strategie!

Ramona den Dubbelden

Administratieve Alleskunner
Ramona is gek op haar paarden en op die heerlijke mok warme chocolademelk die ze drinkt als ze jou administratie op orde brengt en houdt!

Barry Loef

Financieel Strateeg
Barry is het altijd vrolijke teamlid in het mooie Den Haag. Zoekt altijd naar de toegevoegde waarde en wordt gelukkig van blije ondernemers. In zijn vrije tijd slaat hij graag een balletje op de green. Rustig lopend over het gras tussen de zwanen en eendjes denkt hij na over het ondernemerschap!

Joost van der Hoorn

Spreadsheetridder
Joost is de sportieve tornado van het team. Orde scheppen in de administratie van zijn klanten is waar Joost gelukkig van wordt, terwijl hij ondertussen zijn volgende droomreis vast aan het plannen is!

Giovanni Kleisma

Administratieve Alleskunner
Giovanni is de jonge frisse wind tussen de oudjes. Zoals hij iedere zaterdag de lijnen uitzet als captain van zijn voetbalelftal, zo zorgt hij ook voor de structuur en juiste verwerking van jouw administratie!

Dewi de Gans

Netwerkende Marketeer
Dewi is de energieke fitgirl van het team. Het zorgen voor een optimale klantrelatie en het bedenken van creatieve marketinguitingen is waar zij blij van wordt. Buiten werktijd is sporten haar ding en worden er nieuwe idee├źn bedacht bij een goed glas wijn!
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze vestigingen

Alphen aan den RijnUtrechtDen Haag
Volg ons: 
linkedin-squarephoneenvelopeenvelope-square
Open chat
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram