fbpx
Over ons > GoedOpOrde.nl

70% tijd besparen

Besteed meer tijd aan je onderneming door je administratie uit te besteden. Lever alle papieren digitaal aan, wij doen de rest!

24/7 inzage in je cijfers

Ervaar het gemak om overal inzage te hebben in hoe je bedrijf ervoor staat. Geen verrassingen achteraf!

Samen verder groeien!

Profiteer van onze kennis en expertise om jouw bedrijf verder te ontwikkelen. wij geven passend advies!

Martijn Kulk

Financieel Strateeg
De geestelijke vader van ons bedrijf. Helpt zijn klanten met briljante oplossingen op fiscaal en strategisch vlak en in zijn vrije tijd laat hij op het voetbalveld ook regelmatig zijn fantastische inzicht zien!

Roy Spierenburg

Financieel Strateeg
Het creatieve brein van ons bedrijf. Wordt blij van het strategisch begeleiden van zijn klanten naar een onbezorgde toekomst. En in zijn vrije tijd? Dan denkt Roy met een goed glas whisky na over onze eigen strategie.

Ramona den Dubbelden

Administratieve Alleskunner
Deze dame is gek op haar paarden. Maar Ramona houdt ook van die heerlijke mok warme chocolademelk die ze drinkt als ze jou administratie op orde brengt en houdt.

Barry Loef

Financieel Strateeg
Barry is het altijd vrolijke teamlid in het mooie Den Haag. Zoekt altijd naar de toegevoegde waarde en wordt gelukkig van blije ondernemers. In zijn vrije tijd slaat hij graag een balletje op de green. Hier loopt hij rustig tussen de zwanen en eendjes en denkt hij na over het ondernemerschap.

Dewi de Gans

Netwerkende Marketeer
Deze energieke fitgirl van het team zorgt voor een optimale klantrelatie en bedenkt creatieve marketinguitingen. Dat is waar Dewi blij van wordt. Buiten werktijd is sporten haar ding en worden er nieuwe ideeën bedacht bij een goed glas wijn.

Joost van der Hoorn

Spreadsheetridder
Joost is de sportieve tornado van het team. Orde scheppen in de administratie van zijn klanten is waar Joost gelukkig van wordt, terwijl hij ondertussen zijn volgende droomreis vast aan het plannen is.

Giovanni Kleisma

Administratieve Alleskunner
Giovanni is de jonge frisse wind in het team. Met zijn rust zorgt hij voor structuur en de juiste verwerking van jouw administratie. Deze rust heeft hij ook aan de bal als hij elke zaterdag op het voetbalveld staat. 
Romeo Bhagwandin

Romeo Bhagwandin

Financieel Strateeg
In het bruisende Rotterdam zit de gezellige Romeo. In alle rust zorgt hij ervoor dat ondernemers inzicht hebben in hun financiën en dat geeft hem een goed gevoel. Lekker eten en reizen is waar hij van geniet, zodat hij weer energie opbouwt om jullie als ondernemers te helpen!
Senna Bosland

Senna Bosland

Administratieve Alleskunner
De altijd gezellige Senna is graag onder de mensen. Ze verlegt graag haar grenzen en gaat geen uitdaging uit de weg. Het op orde krijgen van een ingewikkelde administratie is voor haar dan ook geen probleem! In het weekend zoekt ze graag de gezelligheid op bij haar vriendinnen. 

Winny Roggeveen

Loonkoningin
Winny is de zangeres van onze club. Na weer een succesvolle verloning geniet ze eerst van een culinaire avond en daarna gaat ze zingend en swingend het weekend in! En als ze tijd over heeft? Dan is ze aan het zwoegen in de sportschool!
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Volg ons: 
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram