fbpx

Franchisenemer worden?

We zijn altijd op zoek naar ondernemende financiële professionals die zich bij de GoedOpOrde.nl 
franchiseformule willen aansluiten. 
Meer informatie

FRANCHISE

Altijd al je eigen administratiekantoor willen hebben waar je ondernemers kunt helpen met de financiën én ondernemen? Of heb een eigen kantoor en wil je graag verder groeien? Sluit je dan aan bij de franchiseformule van GoedOpOrde.nl en maak een vliegende start!

Waarom de GoedOpOrde.nl franchiseformule?

Een eigen administratiekantoor starten en vanaf nul opbouwen is een hele uitdaging. Dit hebben we zelf met vallen en opstaan ondervonden. Hieruit ontstond het idee om financieel professionals te helpen die de ambitie hebben om een eigen administratiekantoor te starten. 

Door je aan te sluiten bij de GoedOpOrde.nl franchiseformule heb je de vrijheid van het ondernemerschap, maar hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Alle randzaken zijn geregeld zodat je snel van start kunt gaan. 

Onze ambitie is om een landelijk draagvlak te creëren voor onze formule met allemaal enthousiaste ondernemers, waarbij we elkaar versterken. Samen heel ondernemend Nederland financieel goed op orde krijgen, dat is onze stip aan de horizon!

Martijn Kulk & Roy Spierenburg
Eigenaren GoedOpOrde.nl
Roy en Martijn

Wat de voordelen zijn van onze franchiseformule?

Download dan onze folder met meer informatie.

Eigen administratiekantoor beginnen?

Overweeg je om een eigen administratiekantoor te starten? Een mooie carrière stap als zelfstandig financieel professional. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat het niet altijd even makkelijk is om je eigen kantoor te starten. Daarom hebben we de GoedOpOrde.nl franchiseformule waarbij jij je aan kunt sluiten zodat je snel aan de slag kunt.

Waarom een GoedOpOrde.nl administratiekantoor starten?

Samen staan we sterk
Wij zorgen voor je marketing, software en programma's. Daarbij staat er altijd een ervaren team voor je klaar waar je op kunt terugvallen met vragen of cases waar je advies bij nodig hebt.
Kostenbesparing
Bij het starten van een eigen kantoor heb je veel nodig. Denk aan boekhoud- en aangiftesoftware, een CRM en allerlei tools om het voor jou en de klant makkelijker te maken. En dan heb je nog de website, marketing en nog veel meer. We bieden inkoopvoordeel en delen de kosten met alle vestigingen zodat je altijd voordeliger uit bent.
Online zichtbaarheid
Onze website is goed vindbaar in de zoekmachines, genereert leads en offerte aanvragen. Daarbij hebben we veel bereik met onze social media accounts. Je hoeft dus niet te investeren in websites, logo's en huisstijl om je marketing op te bouwen.
Exclusiviteit in jouw regio
Als je een GoedOpOrde.nl kantoor begint in jouw regio, is deze regio exclusief voor jou. Er zijn geen andere vestiging in de buurt worden gestart en offerte aanvragen van nieuwe klanten in deze regio gaan naar jou.
Goed van start!
Een eigen kantoor beginnen is een spannende stap in je carrière. Om jou zo goed mogelijk te laten starten, helpen we jou hierbij. Je krijgt intern een training om bekend te raken met de GoedOpOrde.nl formule. Maar ook functionele begeleiding door training in software, programma's, processen en ondernemen.

Meer weten over onze franchiseformule?

Schrijf je dan in via onderstaand formulier en ontvang meer informatie over GoedOpOrde.nl en de franchiseformule.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Roy Spierenburg
Roy Spierenburg
Formule Strateeg

Onze franchiseformule blijft zichzelf ontwikkelen

Als Formule Strateeg ben ik constant bezig met het ontwikkelen van onze GoedOpOrde.nl franchiseformule. Onze branche is altijd in beweging en om mee te gaan met de markt en behoeften. 

Onze kantoren 

Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram