fbpx

Administratiekantoor Huizen

In de prachtige Gooi en Vechtstreek wordt administratiekantoor Huizen gerund door vestigingsmanager Ad Vos. Hij groeide op in de transportonderneming van zijn ouders waardoor hij alle ins en outs van het ondernemerschap kent. Van dichtbij heeft hij meegemaakt wat ondernemen inhoudt en dat je constant uitdagingen tegenkomt die je moet overwinnen om succesvol te blijven.

Accountancy
Na zijn HBO-opleiding Financieel Management (MBA, SPD) is Ad in de accountancy terecht gekomen. Bij verschillende middelgrote accountantskantoren heeft hij een brede kennis en ervaring opgedaan met het verwerken en beoordelen van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het controleren van jaarrekeningen van grotere ondernemingen. Tijdens zijn werkzaamheden kijkt Ad altijd naar fiscale voordelen en het zo optimaal inrichten van de administratie. Hier krijgt hij energie van!

Cijfers
1999, zomaar een getal. Maar wat zegt dit getal? Is dit veel of weinig? Is dit mijn winst? Is dit mijn verwachte omzet? Als financieel strateeg kan Ad je veel vertellen over de cijfers van jouw onderneming. Samen met jou kijkt hij naar de oplossingen die passen bij jouw administratieve en fiscale vragen. Overigens is 1999 niet zomaar een getal, dit is het jaar dat hij is gestart in de accountancy.

Haven van ‘t Gooi
Ad woont al zijn hele leven in het mooie Huizen, Haven van ’t Gooi. Met veel plezier woont hij hier samen met zijn vrouw en twee kinderen. Met passie voor zijn vak maakt hij ondernemers in Huizen en omgeving blij met het op orde houden van de financiële administratie en het geven van advies.
Ad Vos
Ad Vos
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Jouw administratie altijd op orde

Ondernemen is hard werken, dat zal niemand ontkennen. Natuurlijk wil je weten of al je inspanningen wat opleveren. Het is daarom geen overbodige luxe om je boekhouding altijd op orde te hebben én om deze ten alle tijden in te kunnen zien. Naast het up-to-date hebben van de cijfers is het fijn om met iemand te kunnen sparren over strategie en financiën. Bij administratiekantoor GoedOpOrde.nl Huizen ben je hiervoor aan het juiste adres!  
IB tips voor de zzp'er

Administratiekantoor Huizen

Met een team van financieel professionals verzorgt GoedOpOrde.nl de complete bedrijfsadministratie, doen we de belastingaangiften en stellen we jaarrekeningen op. Personeel? Dan nemen we salarisadministratie ook graag uit handen. Op basis van de cijfers kijken we samen naar de toekomst en hoe jij je doelen als ondernemer kunt bereiken. Zo groeien we samen verder!

Online boekhouden

Losse bonnen en mappen aanleveren is niet meer van deze tijd. Je kunt je administratie daarom digitaal aanleveren via je laptop of app.  We verwerken de administratie zo snel mogelijk zodat je via jouw persoonlijke dashboard de actuele cijfers ziet. Zo weet je altijd hoe je bedrijf ervoor staat.

Tijd voor ondernemen

Wil jij je focussen op je onderneming en doen waar je het meeste energie van krijgt zonder je zorgen te maken om de administratie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons administratiekantoor in Huizen voor meer informatie.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Waarom met ons samenwerken?

Online inzage

Via je smartphone, tablet of laptop heb je 24/7 online inzage in je cijfers. Het enige wat je nodig hebt is internet!

Tijd besparen

Wij nemen de (salaris) administratie en aangiften volledig uit handen. Zo bespaar je al snel 70% tijd!

Proactief advies

Wij kijken altijd mee in de boekhouding van de ondernemer. Vallen ons zaken op? Dan adviseren we proactief.

Vaste prijs

Door onze (maatwerk) pakketten weet je precies welke boekhoudkosten je hebt. Geen verrassende facturen achteraf!
Meer informatie

Prijzen

Er zitten natuurlijk kosten verbonden aan een samenwerking met ons. Zie dit als een investering om je bedrijf financieel op orde te hebben zodat je verder kunt groeien. 

ZZP

€ 90
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

BV

€ 140
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

Over administratiekantoor Huizen

Huizen, ofwel Haven van ’t Gooi, is een plaats met een rijke geschiedenis. In dit oude vissersdorp stonden de eerste stenen huizen in het Gooi waardoor het ook de naam Huizen heeft gekregen. Het rijke vissersverleden in de Zuiderzee zie je op verschillende plekken terug. Zo is de Botterwerf herbouwd waar de botters (voormalige vissersboten) worden onderhouden. Restaurant Haven van Huizen bevindt zich in een voormalige visrokerij. Ook de oude kalkovens van de Gebroeders Vos zijn herbouwd als evenementenlocatie waar je prachtig uitzicht naar het Gooimeer, het Nautisch Kwartier en de oude Huizer Haven.

De mooie vestingstad Naarden en ook Muiderslot vind je dichtbij Huizen. In de Gooi en vechtstreek vind je ook Mediastad Hilversum waar veel omroepen, radiostations en televisiestudio’s zijn. En voor wat ontspanning kun je in de omgeving heerlijk wandelen in de bossen en op de hei en genieten van het uitzicht over de natuur op de Tafelberg.
  • GoedOpOrde.nl Huizen
    GoedOpOrde.nl Huizen
    GoedOpOrde.nl Huizen

GoedOpOrde.nl Huizen

Huizermaatweg 19
1273 NA  Huizen
BTW: NL004039849B39
KvK: 85003018

Op zoek naar een administratiekantoor 
in Huizen? 

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor GoedOpOrde.nl?

Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Online boekhouden
Administratie
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
laptop-phonebubbleclockthumbs-up
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram