fbpx

Administratiekantoor Gouda

Met veel enthousiasme runt Kim Roest administratiekantoor Gouda. Het verhaal achter de cijfers vertellen aan klanten geeft haar veel energie. Dit doet ze dan ook graag voor ondernemers in Gouda en omgeving.

Het juiste pad in slaan
Met een start in marketing en media kwam deze rationele dame erachter dat de cijfermatige kant haar in het leven altijd meer aansprak. Met een omweg sloot ze haar studieperiode af met een afgeronde universitaire master in Finance. Haar hart ligt echt in de financiële wereld.

Financieel professional
Kim begon haar carrière met boekenonderzoek (due diligence) en leerde daarna het controlling vak en hoe je als financieel manager te werk gaat. In de afgelopen jaren heeft ze binnen mogen kijken bij allerlei verschillende bedrijven en met mensen uit allerlei lagen samen mogen werken. Deze ervaringen komen goed van pas in het runnen van administratiekantoor Gouda.

Positief
Het maakt niet of het bedrijf groot of klein is. Elke organisatie is weer uniek. Kim gaat altijd uit van een positieve en energieke samenwerking. Dit krijgt ze ook terug van de mensen die met haar werken. Zoek jij een boekhouder die naast je staat en met je meedenkt? Kim helpt je graag verder!
Kim Roest
Kim Roest
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Jouw administratie altijd op orde

Ondernemen is hard werken, dat zal niemand ontkennen. Natuurlijk wil je weten of al je inspanningen wat opleveren. Het is daarom geen overbodige luxe om je boekhouding altijd op orde te hebben én om deze ten alle tijden in te kunnen zien. Naast het up-to-date hebben van de cijfers is het fijn om met iemand te kunnen sparren over strategie en financiën. Bij administratiekantoor GoedOpOrde.nl Gouda ben je hiervoor aan het juiste adres!  
IB tips voor de zzp'er

Administratiekantoor Gouda

Met een team van financieel professionals verzorgt GoedOpOrde.nl de complete bedrijfsadministratie, doen we de belastingaangiften en stellen we jaarrekeningen op. Personeel? Dan nemen we salarisadministratie ook graag uit handen. Op basis van de cijfers kijken we samen naar de toekomst en hoe jij je doelen als ondernemer kunt bereiken. Zo groeien we samen verder!

Online boekhouden

Losse bonnen en mappen aanleveren is niet meer van deze tijd. Je kunt je administratie daarom digitaal aanleveren via je laptop of app.  We verwerken de administratie zo snel mogelijk zodat je via jouw persoonlijke dashboard de actuele cijfers ziet. Zo weet je altijd hoe je bedrijf ervoor staat.

Tijd voor ondernemen

Wil jij je focussen op je onderneming en doen waar je het meeste energie van krijgt zonder je zorgen te maken om de administratie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons administratiekantoor in Gouda voor meer informatie.

Waarom met ons samenwerken?

Online inzage

Via je smartphone, tablet of laptop heb je 24/7 online inzage in je cijfers. Het enige wat je nodig hebt is internet!

Tijd besparen

Wij nemen de (salaris) administratie en aangiften volledig uit handen. Zo bespaar je al snel 70% tijd!

Proactief advies

Wij kijken altijd mee in de boekhouding van de ondernemer. Vallen ons zaken op? Dan adviseren we proactief.

Vaste prijs

Door onze (maatwerk) pakketten weet je precies welke boekhoudkosten je hebt. Geen verrassende facturen achteraf!
Meer informatie

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Over administratiekantoor Gouda

GoedOpOrde.nl Gouda is gevestigd in een van de drie energiezuinige kantoortorens met uitzicht op de Gouwe. De torens zijn onderdeel van een project die zijn uitgeroepen door Agentschap NL tot een van de duurzaamste panden van Nederland. Een prima plek om te ondernemen!

Daarnaast is Gouda een prachtige stad midden in het Groene Hart. Het is een stad met veel historie en staat ook wel bekend om zijn Kaasmarkt en de gezellige oude binnenstad. De stad is centraal gelegen in Zuid-Holland, tussen de vier grote steden. Goed bereikbaar voor ondernemers in en rondom Gouda.

  • GOO Gouda
    GOO Gouda
    GOO Gouda
    GOO Gouda

GoedOpOrde.nl 
Gouda

Tielweg 3
2803 PK  Gouda
BTW: NL003942021B22
KvK: 84283858

Op zoek naar een administratiekantoor in Gouda? 

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor GoedOpOrde.nl?

Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Online boekhouden
Administratie
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
laptop-phonebubbleclockthumbs-up
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram