fbpx

Administratiekantoor Rijswijk

Barry Loef runt sinds januari 2019 met veel plezier en enthousiasme administratiekantoor Rijswijk. Ondernemers helpen met hun financiën is waar hij energie van krijgt. Je zou kunnen zeggen dat het meer hobby dan werk is voor hem.

Accountancy
Jarenlang deed hij ervaring op in de accountancy en als interim controller bij MBK-bedrijven. Ondanks dat hij dit allemaal leuk vond om te doen, wilde hij zijn kennis en ervaring breder inzetten, namelijk ondernemers helpen en begeleiden bij hun financiën. Ook kijkt hij graag samen met ondernemers vooruit en geeft strategisch advies om de onderneming verder te helpen.

Uitdaging
Barry is een alleskunner op het gebied van financiën en vindt juisthet werken met verschillende ondernemers én ondernemingen uitdagend en leuk. 
Barry Loef
Barry Loef
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Jouw administratie altijd op orde

Ondernemen is hard werken, dat zal niemand ontkennen. Natuurlijk wil je weten of al je inspanningen wat opleveren. Het is daarom geen overbodige luxe om je boekhouding altijd op orde te hebben én om deze ten alle tijden in te kunnen zien. Naast het up-to-date hebben van de cijfers is het fijn om met iemand te kunnen sparren over strategie en financiën. Bij administratiekantoor GoedOpOrde.nl Rijswijk ben je hiervoor aan het juiste adres!  
IB tips voor de zzp'er

Administratiekantoor Rijswijk

Met een team van financieel professionals verzorgt GoedOpOrde.nl de complete bedrijfsadministratie, doen we de belastingaangiften en stellen we jaarrekeningen op. Personeel? Dan nemen we salarisadministratie ook graag uit handen. Op basis van de cijfers kijken we samen naar de toekomst en hoe jij je doelen als ondernemer kunt bereiken. Zo groeien we samen verder!

Online boekhouden

Losse bonnen en mappen aanleveren is niet meer van deze tijd. Je kunt je administratie daarom digitaal aanleveren via je laptop of app.  We verwerken de administratie zo snel mogelijk zodat je via jouw persoonlijke dashboard de actuele cijfers ziet. Zo weet je altijd hoe je bedrijf ervoor staat.

Tijd voor ondernemen

Wil jij je focussen op je onderneming en doen waar je het meeste energie van krijgt zonder je zorgen te maken om de administratie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons administratiekantoor in Rijswijk voor meer informatie.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Waarom met ons samenwerken?

Online inzage

Via je smartphone, tablet of laptop heb je 24/7 online inzage in je cijfers. Het enige wat je nodig hebt is internet!

Tijd besparen

Wij nemen de (salaris) administratie en aangiften volledig uit handen. Zo bespaar je al snel 70% tijd!

Proactief advies

Wij kijken altijd mee in de boekhouding van de ondernemer. Vallen ons zaken op? Dan adviseren we proactief.

Vaste prijs

Door onze (maatwerk) pakketten weet je precies welke boekhoudkosten je hebt. Geen verrassende facturen achteraf!
Meer informatie

Prijzen

Er zitten natuurlijk kosten verbonden aan een samenwerking met ons. Zie dit als een investering om je bedrijf financieel op orde te hebben zodat je verder kunt groeien. 

ZZP

€ 90
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

BV

€ 140
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

Maak kennis met het team

Rianne de Vroomen
Rianne de Vroomen
Administratieve Alleskunner
Rianne gaat graag het avontuur aan om de administratie van de klant helemaal kloppend te krijgen. De dynamiek en uitdaging binnen haar werk gaat ze niet uit de weg. Naast werken geniet ze van creatieve avonturen binnen en buiten.

Over administratiekantoor Rijswijk

GoedOpOrde.nl Rijswijk was voorheen GoedOpOrde.nl Den Haag. Nu houden zij kantoor in The Lobby in Rijswijk wat zich op een steenworp bevindt van Den Haag. Door de fantastische entree waan je je in een luxe en sfeervolle omgeving. De perfecte basis voor succesvolle samenwerkingen. De locatie is ook nog eens praktisch qua bereikbaarheid. Een NS-station bevindt zich om de hoek en het ligt direct aan de A4 en nabij de A13 en A12.
  • GoedOpOrde.nl Rijswijk

GoedOpOrde.nl 
Rijswijk

Lange Kleiweg 14
2288 GK  Rijswijk
BTW: NL861509043B01
KvK: 78724163

Op zoek naar een administratiekantoor in Rijswijk? 

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor GoedOpOrde.nl?

Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Online boekhouden
Administratie
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
laptop-phonebubbleclockthumbs-up
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram