fbpx

Administratiekantoor Rotterdam

Romeo Bhagwandin is de vestigingsmanager van administratiekantoor Rotterdam. Vanuit huis werkten veel mensen binnen de familie in de financiële wereld. Het lag voor de hand dat Romeo zijn toekomst ook in de wereld van cijfers zou gaan vinden.

Financiële drive
Met een passie voor economie en financiën heeft hij meer dan 20 jaar ervaring opgedaan als interim financial en consultant bij grote en MKB bedrijven. Op een gegeven moment merkte hij dat het tijd was voor verandering. Meer focus op de kleine en MKB ondernemers! Met de drive om ondernemers te helpen met persoonlijk advies en te zorgen voor een financiële administratie die op orde is, besloot Romeo zich aan te sluiten bij GoedOpOrde.nl.

Samen op reis
Als iemand die avontuurlijk is ingesteld, gaat hij graag samen op reis met de klant. Van ingewikkelde belastingaangiftes, omvangrijke jaarrekeningen, periodieke btw-aangiftes of het verwerken van de administratie. Deze professional blijft altijd rustig en zorgt dat hij samen met de klant de reis soepel laat verlopen.
Romeo Bhagwandin
Romeo Bhagwandin
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Jouw administratie altijd op orde

Ondernemen is hard werken, dat zal niemand ontkennen. Natuurlijk wil je weten of al je inspanningen wat opleveren. Het is daarom geen overbodige luxe om je boekhouding altijd op orde te hebben én om deze ten alle tijden in te kunnen zien. Naast het up-to-date hebben van de cijfers is het fijn om met iemand te kunnen sparren over strategie en financiën. Ook prettig als het administratiekantoor in Rotterdam of omgeving is gevestigd. Bij GoedOpOrde.nl ben je aan het juiste adres!   
IB tips voor de zzp'er

Administratiekantoor Rotterdam

Met een team van financieel professionals verzorgt GoedOpOrde.nl de complete bedrijfsadministratie, doen we de belastingaangiften en stellen we jaarrekeningen op. Personeel? Dan nemen we salarisadministratie ook graag uit handen. Op basis van de cijfers kijken we samen naar de toekomst en hoe jij je doelen als ondernemer kunt bereiken. Zo groeien we samen verder!

Online boekhouden

Losse bonnen en mappen aanleveren is niet meer van deze tijd. Je kunt je administratie daarom digitaal aanleveren via je laptop of app.  We verwerken de administratie zo snel mogelijk zodat je via jouw persoonlijke dashboard de actuele cijfers ziet. Zo weet je altijd hoe je bedrijf ervoor staat.

Tijd voor ondernemen

Wil jij je focussen op je onderneming en doen waar je het meeste energie van krijgt zonder je zorgen te maken om de administratie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons administratiekantoor in Rotterdam voor meer informatie.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Waarom met ons samenwerken?

Online inzage

Via je smartphone, tablet of laptop heb je 24/7 online inzage in je cijfers. Het enige wat je nodig hebt is internet!

Tijd besparen

Wij nemen de (salaris) administratie en aangiften volledig uit handen. Zo bespaar je al snel 70% tijd!

Proactief advies

Wij kijken altijd mee in de boekhouding van de ondernemer. Vallen ons zaken op? Dan adviseren we proactief.

Vaste prijs

Door onze (maatwerk) pakketten weet je precies welke boekhoudkosten je hebt. Geen verrassende facturen achteraf!
Meer informatie

Prijzen

Er zitten natuurlijk kosten verbonden aan een samenwerking met ons. Zie dit als een investering om je bedrijf financieel op orde te hebben zodat je verder kunt groeien. 

ZZP

€ 80
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

BV

€ 125
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

Over GoedOpOrde.nl Rotterdam

Het administratiekantoor in Rotterdam bevindt zich in de Schiecentrale in het Lloydkwartier. Dit pand is een oude elektriciteitscentrale die is getransformeerd tot een plek waar je kunt wonen en werken. Zo zitten er mediabedrijven en zijn er films, series en programma’s opgenomen als Raymann is Laat en Oppassen!!. Een plek waar veel creativiteit te vinden is. Met uitzicht op de Euromast en omringd door water is dit een prachtig plek voor ons kantoor.
  • GoedOpOrde.nl Rotterdam

GoedOpOrde.nl Rotterdam

Schiehavenkade 408
3024 EZ Rotterdam
BTW: NL001721866B96
KvK: 72663855

Op zoek naar een administratiekantoor 
in Rotterdam? 

Waarom kiezen voor GoedOpOrde.nl?

Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Online boekhouden
Administratie
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
laptop-phonebubbleclockthumbs-up
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram