fbpx

Administratiekantoor Heemskerk

Job de Boer is de vestigingshouder van administratiekantoor Heemskerk, wat ligt in de prachtige streek Kennemerland. Al vanaf jongs af aan is hij goed met cijfers. Dat zijn carrière de financiële kant op zou gaan, was dan ook niet gek.

Financiële basis
Op de basisschool was Job al goed met getallen. De interesse in cijfers bleef en resulteerde in een afgeronde opleiding HBO Bedrijfseconomie. Hij kwam na zijn studie bij BaseNet terecht waar hij verschillende financiële functies heeft vervuld, en was na een aantal jaar doorgegroeid naar het management. Na 12 jaar dienstverband bij BaseNet was het tijd om zijn laatste functie als HR/Finance Manager neer te leggen en te gaan doen wat hij het leukste vindt: het helpen van klanten met de financiële administratie en advies. Zo was het idee van een eigen administratiekantoor geboren. Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn besloot Job zich aan te sluiten bij GoedOpOrde.nl.

Brede kennis
Naast de kennis en ervaring van de financiële administratie heeft Job ook de opleiding Praktijk Diploma Loonadministratie en de opleiding Belastingadviseur gevolgd. Dit maakt hem tot een fijne sparringpartner die mee kan denken over de mogelijkheden op financieel en fiscaal vlak.

Door zijn expertise van BaseNet is hij tevens de perfecte samenwerkingspartner voor advocatenkantoren

Geen onbekende
Job is geboren en getogen in Heemskerk en woont hier nog steeds met veel plezier samen met zijn vrouw en zoontje. Het is geweldig dat hij ondernemers kan helpen in de omgeving Kennemerland met de financiële administratie en advies. 

Job de Boer
Job de Boer
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Jouw administratie altijd op orde

Ondernemen is hard werken, dat zal niemand ontkennen. Natuurlijk wil je weten of al je inspanningen wat opleveren. Het is daarom geen overbodige luxe om je boekhouding altijd op orde te hebben én om deze ten alle tijden in te kunnen zien. Naast het up-to-date hebben van de cijfers is het fijn om met iemand te kunnen sparren over strategie en financiën. Bij administratiekantoor GoedOpOrde.nl Heemskerk ben je hiervoor aan het juiste adres!  
IB tips voor de zzp'er

Administratiekantoor Heemskerk

Met een team van financieel professionals verzorgt GoedOpOrde.nl de complete bedrijfsadministratie, doen we de belastingaangiften en stellen we jaarrekeningen op. Personeel? Dan nemen we salarisadministratie ook graag uit handen. Op basis van de cijfers kijken we samen naar de toekomst en hoe jij je doelen als ondernemer kunt bereiken. Zo groeien we samen verder!

Online boekhouden

Losse bonnen en mappen aanleveren is niet meer van deze tijd. Je kunt je administratie daarom digitaal aanleveren via je laptop of app.  We verwerken de administratie zo snel mogelijk zodat je via jouw persoonlijke dashboard de actuele cijfers ziet. Zo weet je altijd hoe je bedrijf ervoor staat.

Tijd voor ondernemen

Wil jij je focussen op je onderneming en doen waar je het meeste energie van krijgt zonder je zorgen te maken om de administratie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons administratiekantoor in Heemskerk voor meer informatie.

Review

  • “Samenwerken met Job is enorm prettig doordat hij BaseNet op zijn duimpje kent en zorgt dat de cijfers binnen het pakket kloppen met de jaarrekening.” – Pauline Hentenaar (Hanssen Spronk Familierecht)
  • “Door de expertise van Job maken we optimaal gebruik van BaseNet waardoor onze financiële administratie inzichtelijk is geworden.” – Jeroen Corten (Corten De Geer Vastgoed Advocaten)

Waarom met ons samenwerken?

Online inzage

Via je smartphone, tablet of laptop heb je 24/7 online inzage in je cijfers. Het enige wat je nodig hebt is internet!

Tijd besparen

Wij nemen de (salaris) administratie en aangiften volledig uit handen. Zo bespaar je al snel 70% tijd!

Proactief advies

Wij kijken altijd mee in de boekhouding van de ondernemer. Vallen ons zaken op? Dan adviseren we proactief.

Vaste prijs

Door onze (maatwerk) pakketten weet je precies welke boekhoudkosten je hebt. Geen verrassende facturen achteraf!
Meer informatie

Prijzen

Er zitten natuurlijk kosten verbonden aan een samenwerking met ons. Zie dit als een investering om je bedrijf financieel op orde te hebben zodat je verder kunt groeien. 

ZZP

€ 90
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

BV

€ 140
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Over administratiekantoor Heemskerk

Heemskerk bevindt zich in de streek Kennemerland en mag zich een dorp noemen die 40.000 inwoners telt. Oorspronkelijk loopt de streek Kennemerland van Haarlem tot en met Heerhugowaard. GoedOpOrde.nl Heemskerk heeft de focus rondom Midden-Kennemerland, van Velsen tot en met Gemeente Castricum. Binnen Kennemerland ligt het prachtige Noordhollands Duinreservaat waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

GoedOpOrde.nl Heemskerk

Lijnbaan 89
1969 DN  Heemskerk
BTW: NL003568538B28
KvK: 81485913

Op zoek naar een administratiekantoor in Heemskerk? 

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor GoedOpOrde.nl?

Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Online boekhouden
Administratie
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
laptop-phonebubbleclockthumbs-up
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram