fbpx
Administratiekantoor Zoetermeer > GoedOpOrde.nl

Administratiekantoor Zoetermeer

Ralph Jansen is de vestigingshouder van administratiekantoor Zoetermeer. Sinds het einde van zijn studie werkt hij al in de financiële wereld en voelt zich hier helemaal thuis.    

Accountancy
Hij begon op de financiële administratie als medewerker en groeide door naar Finance Manager. Maar de wereld van de accountancy trok en uiteindelijk maakte Ralph de overstap. In die tijd deed hij bij verschillende werkgevers veel ervaring op in het uitvoeren van controles en het ondersteunen bij financiële vraagstukken. Ook behaalde hij tussendoor ook een Master Accounting & Control aan de VU Amsterdam. 

Eigen kantoor
Ralph wilde graag ooit een eigen administratiekantoor. Toen hij samen met Barry Loef de kans kreeg om GoedOpOrde.nl Zoetermeer te gaan runnen, was dit een kans die hij moest pakken. 

Klant centraal
Alle kennis en ervaring past Ralph graag toe in het dagelijks runnen van de vestiging. Hij krijgt enorm veel energie als hij bezig kan zijn met de administratie van zijn klanten. Maar ook om een passend advies te geven waar de klant écht mee is geholpen. 
Ralph Janssen
Ralph Jansen
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Jouw administratie altijd op orde

Ondernemen is hard werken, dat zal niemand ontkennen. Natuurlijk wil je weten of al je inspanningen wat opleveren. Het is daarom geen overbodige luxe om je boekhouding altijd op orde te hebben én om deze ten alle tijden in te kunnen zien. Naast het up-to-date hebben van de cijfers is het fijn om met iemand te kunnen sparren over strategie en financiën. Ook prettig als het administratiekantoor in Zoetermeer of omgeving is gevestigd. Bij GoedOpOrde.nl ben je aan het juiste adres!
IB tips voor de zzp'er

Administratiekantoor Zoetermeer

Met een team van financieel professionals verzorgt GoedOpOrde.nl de complete bedrijfsadministratie, doen we de belastingaangiften en stellen we jaarrekeningen op. Personeel? Dan nemen we salarisadministratie ook graag uit handen. Op basis van de cijfers kijken we samen naar de toekomst en hoe jij je doelen als ondernemer kunt bereiken. Zo groeien we samen verder!

Online boekhouden

Losse bonnen en mappen aanleveren is niet meer van deze tijd. Je kunt je administratie daarom digitaal aanleveren via je laptop of app.  We verwerken de administratie zo snel mogelijk zodat je via jouw persoonlijke dashboard de actuele cijfers ziet. Zo weet je altijd hoe je bedrijf ervoor staat.

Tijd voor ondernemen

Wil jij je focussen op je onderneming en doen waar je het meeste energie van krijgt zonder je zorgen te maken om de administratie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons administratiekantoor in Zoetermeer voor meer informatie.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Waarom met ons samenwerken?

Online inzage

Via je smartphone, tablet of laptop heb je 24/7 online inzage in je cijfers. Het enige wat je nodig hebt is internet!

Tijd besparen

Wij nemen de (salaris) administratie en aangiften volledig uit handen. Zo bespaar je al snel 70% tijd!

Proactief advies

Wij kijken altijd mee in de boekhouding van de ondernemer. Vallen ons zaken op? Dan adviseren we proactief.

Vaste prijs

Door onze (maatwerk) pakketten weet je precies welke boekhoudkosten je hebt. Geen verrassende facturen achteraf!
Meer informatie

Prijzen

Er zitten natuurlijk kosten verbonden aan een samenwerking met ons. Zie dit als een investering om je bedrijf financieel op orde te hebben zodat je veder kunt groeien. 

ZZP

€ 75
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

BV

€ 125
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

Maak kennis met het team

Dewi de Gans
Netwerkende Marketeer
Dewi is de energieke fitgirl van het team. Het zorgen voor een optimale klantrelatie en het bedenken van creatieve marketinguitingen is waar zij blij van wordt. Buiten werktijd is sporten haar ding en worden er nieuwe ideeën bedacht bij een goed glas wijn!
Barry Loef
Barry Loef
Financieel Strateeg
Met bijna 20 jaar ervaring in de accountancy is Barry de ervaren rots in de branding! Hij helpt graag ondernemers in de financiële reis naar een succesvolle onderneming. En als ontspanning slaapt hij graag een balletje op de green.
Marianna Lipjes
Marianna Lipjes
Administratieve Alleskunner
Marianna is onze sportfanaat. Door alle drukte thuis vindt ze het heerlijk om te fitnessen of een stuk te wandelen na een dag hard werken. En nadat ze jouw administratie heeft opgeknapt, doet ze dat thuis nog eens dunnetjes over met oude meubels!

Over GoedOpOrde.nl Zoetermeer

Administratiekantoor Zoetermeer zit in een gezellig verzamelgebouw voor ondernemers. We zijn goed bereikbaar doordat het kantoor langs de N470 ligt en vlakbij de A12. Ondanks de drukke wegen in de buurt loopt je binnen 5 minuten een heerlijk rustige woonwijk in waar je kunt relaxen in het nabijgelegen park met kinderboerderij. Sporten kan ook nog bij onze buren van Basic Fit. Kortom een bruisende plek waar we samen met onze klanten samenwerken.
  • GoedOpOrde.nl Zoetermeer

GoedOpOrde.nl Zoetermeer

Koraalrood 153
2718 SB  Zoetermeer

Alle diensten bij één administratiekantoor.
GoedOpOrde.nl maakt ondernemen makkelijker!

Administratie
Online boekhouden
Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Op zoek naar een administratiekantoor in Zoetermeer? 
Afspraak maken
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Volg ons: 
laptop-phonebubbleclockthumbs-up
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram