fbpx

Op naar landelijke dekking!

Door Roy | 5 februari 2024

Absoluut! We hebben een tijd geleden al besloten om te mikken op een landelijke dekking met 40 kantoren. We merken een behoefte bij collega administratiekantoren in samenwerking, synergie en een stuk ondersteuning op verschillende vlakken, zoals marketing, salarisadministratie en het onderling kunnen sparren en elkaars achtervang zijn. Het is dus echt een strategische keuze om onze volledige aandacht te kunnen richten op de verdere uitbreiding van onze succesvolle franchiseformule.

Nou, ik zal mijn betrokkenheid bij de dagelijkse activiteiten in Alphen aan den Rijn flink verminderen. Mijn focus zal nu voornamelijk liggen op de (interne) doorontwikkeling van GoedOpOrde.nl als een nog krachtigere franchiseformule en de uitbreiding van kantoren om zo te zorgen voor die landelijke dekking in de komende jaren.

Omdat we iedere ondernemer een samenwerking met GoedOpOrde.nl gunnen natuurlijk! Ons doel is altijd geweest om ondernemers in heel Nederland te ondersteunen. De ondernemers met een serieuze ambitie zouden idealiter vanuit de KVK of notaris rechtstreeks naar ons kantoor moeten gaan. En omdat mensen zaken doen met mensen, willen we voor iedere ondernemer een beetje in de buurt zitten.

Daarbij zie je ook een enorme digitaliseringsslag in de branche en een consolidatie bij de softwareleveranciers. De software wordt steeds kostbaarder en er kan steeds meer geautomatiseerd. Mijn verwachting is dan ook dat de onderkant van de markt hiermee gaat verdwijnen. Dus administratiekantoren móeten mee in die efficiencyslag die de digitalisering met zich meebrengt, anders verliezen ze hun bestaansrecht. Wij gaan er met onze GoedOpOrde.nl-kantoren voor zorgen dat we voorop blijven lopen.

We geloven dat het uitbreiden van onze franchiseformule de meest effectieve manier is om dit te bereiken. Door deze verandering kunnen we ons volledig richten op het vormgeven van de toekomst van GoedOpOrde.nl en zoveel mogelijk ondernemers helpen.

Dat ik achter je aankom voor een mooie samenwerking met ons. Dus als je een gedreven ondernemer bent met een eigen administratiekantoor of de wens hebt om er één te starten, nodig ik je uit voor een kop koffie om de kansen te bespreken. We willen jouw succes ondersteunen en samen bouwen aan een sterke toekomst en een verdere uitbreiding van ons netwerk aan kantoren.

Dat ze meer dan welkom zijn op één van onze zeven kantoren. We denken graag met de klant mee en zien de boekhouding als informatiebron om de ondernemer – los van alle fiscale verplichtingen – ook ze goed als mogelijk te begeleiden naar een gezonde en stabiel groeiende onderneming.

De toekomst van GoedOpOrde.nl ziet er veelbelovend uit, en we kijken ernaar uit om samen met ondernemers door heel Nederland een succesvol hoofdstuk te schrijven.

Ben jij een ondernemer met een eigen administratiekantoor die op zoek is naar samenwerking en naar groei?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram