fbpx

Ara is de nieuwe administratieve topper van kantoor Alphen

Door Dewi | 8 december 2023

Ik was op zoek naar een organisatie bij mij in de buurt die niet te groot is met een losse werksfeer. Waar iedereen elkaar respecteert en waar ik elke dag met plezier naartoe ga. En die heb ik gevonden! Er heerst een fijne sfeer en ik werk met een leuk team. Het is echt het totaalplaatje wat klopt.

Zeker! Tijdens mijn opleiding liep ik stages bij verschillende administratiekantoren en dat vond ik erg leuk. De afwisseling in het werk en het werken met verschillende administraties van ondernemers maken het heel interessant. Daarbij zag ik mezelf niet bij een accountantskantoor werken. Dat past niet bij mij.

Op jonge leeftijd was ik al goed met cijfers. Op de basisschool ging reken met altijd goed af, en later op de middelbare school waren wiskunde en economie de vakken waar ik goede resultaten mee behaalde. Een vervolgopleiding in de richting van financiën was voor mij dan ook een logische keuze.

De verschillen in klanten, maar ook dat je een bedrijf écht kunt helpen door de administratie op orde te houden.

Ik ben van mezelf geen druk persoon. Fitnessen vind ik leuk, en natuurlijk gezellig samen tijd doorbrengen met mijn familie.

Eigenlijk ook heel erg familiegericht haha. Ik zou graag trouwen, samenwonen en een zelf een gezin hebben. Lekker huisje, boompje, beestje zeg maar. Een goede basis is belangrijk om verder te kunnen dromen.

Als het iets leuks is om te doen, dan mag je me wakker maken. Ik ben niet zo moeilijk haha.

Ara werkt op kantoor GoedOpOrde.nl Alphen aan den Rijn en zorgt er samen met het team voor dat de administratie soepel loopt voor ondernemers in Alphen aan den Rijn en omgeving. Benieuwd hoe zij jou kunnen helpen? Neem dan contact op!

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram