fbpx

Boekhouder Zoetermeer

Met veel passie, deskundigheid en een dienstverlenende instelling runt Ed van der Scheer het GoedOpOrde.nl kantoor in Zoetermeer. Als boekhouder in Zoetermeer komt hij met veel verschillende regionale ondernemers in aanraking. Door heldere en transparante communicatie is hij een fijne samenwerkingspartner voor de financiële administratie, belastingen en advies.

Nieuwe uitdaging
Van medewerker op een financiële afdeling tot fiscaal medewerker/relatiebeheerder. Het afronden van een PDL opleiding en de parktijkopleiding inkomstenbelasting deed hij ook tussendoor. De afgelopen jaren is Ed zich blijven ontwikkelen als financieel professional. Zichzelf blijven ontwikkelen binnen zijn vakgebied geeft hem altijd veel energie. 

Kansen pakken
Als Chef Administratie begon Ed in 2022 bij GoedOpOrde.nl Zoetermeer. Een eigen kantoor runnen was niet het einddoel, maar toen deze kans zich voordeed pakte hij hem met beide handen aan!

Klantgericht
Het ondersteunen en adviseren van de klant is waar Ed blij van wordt. Zoek jij een boekhouder waar je fijn mee kunt samenwerken en die oog heeft voor jouw situatie? Neem dan contact op met Ed om de mogelijkheden te bespreken.
Ed van der Scheer
Ed van der Scheer
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Doen waar je goed in bent

Als ondernemer moet je veel verschillende petten op kunnen zetten. Niet elke pet past je even goed en daarom kan het lonen om werkzaamheden uit te besteden waar je minder goed in bent of wat te veel tijd kost. De boekhouding is vaak zo'n ding wat je als ondernemer graag uitbesteedt, omdat dit vaak in de avonden of weekenden wordt gedaan. In deze tijd die je liever andere dingen. 

Bij GoedOpOrde.nl snappen we dat je als ondernemer graag doet waar jij goed in bent en nemen de administratie graag uit handen. Doordat wij de boekhouding dagelijks bijwerken heb je altijd een up-to-date overzicht van je financiën. Handig toch!
IB tips voor de zzp'er

Boekhouder Zoetermeer

Onze financieel professionals ontzorgen je graag door de volledige boekhouding uit handen te nemen en de aangiften op tijd in te dienen. Jaarrekeningen, salarisadministratie, strategisch of financieel advies. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Samen kijken we naar jou ondernemingsdoelen en adviseren je graag om deze doelen te halen. 

Altijd online inzage

Het is niet meer van deze tijd om met mappen te slepen. Via de app of laptop kun je alle facturen en bonnen digitaal aanleveren. Als je wilt kun je zelfs je facturen vanuit het pakket versturen. In je persoonlijke dashboard zie je snel hoe je bedrijf er financieel voor staat. Makkelijk en snel!

Focus op je onderneming

Wil jij je graag focussen op je bedrijf zonder je druk te maken om de boekhouding? Neem contact met ons op om te kijken wat GoedOpOrde.nl voor je kan betekenen. Wij zijn jouw boekhouder in Zoetermeer!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Prijzen

Er zitten natuurlijk kosten verbonden aan een samenwerking met ons. Zie dit als een investering om je bedrijf financieel op orde te hebben zodat je verder kunt groeien. 

ZZP

€ 90
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

BV

€ 140
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

Maak kennis met het team

Barry Loef
Barry Loef
Financieel Strateeg
Met bijna 20 jaar ervaring in de accountancy is Barry de ervaren rots in de branding! Hij helpt graag ondernemers in de financiële reis naar een succesvolle onderneming. En als ontspanning slaat hij graag een balletje op de green.
Joël
Joël Gebretensae
Administratieve Alleskunner
Joël zorgt tussen het studeren door voor het up-to-date houden van de administraties van de klanten. Binnen no-time boekt hij alles weg. En daar worden we allemaal blij van. Kan hij daarna een balletje gaan trappen op het voetbalveld.

Over ons kantoor

GoedOpOrde Zoetermeer bevindt zich in het gezellige ondernemersgebouw van Sharebiz. In dit moderne kantoorpand verzorgen wij de administratie van onze klanten. We hebben meerdere vergader- en presentatieruimtes tot onze beschikking en uiteraard ontbreekt een gezellige bar voor een informeel overleg of onze vrijdagmiddagborrel niet! Het kantoor ligt pal langs de N470 op steenworp afstand van de A12 en is zeer goed bereikbaar. Parkeren is gratis en kan pal voor de deur. Een mooie plek in een bruisende groeistad is het ingrediënt om samen met onze klanten door te groeien!

GoedOpOrde.nl Zoetermeer

Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer
BTW: NL860568167B01
KvK: 76266907

Op zoek naar een boekhouder in Zoetermeer?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor GoedOpOrde.nl?

Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Online boekhouden
Administratie
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram