fbpx
Boekhouder Zoetermeer > GoedOpOrde.nl

Boekhouder Zoetermeer

Met veel passie, deskundigheid en een dienstverlenende instelling runt Barry Loef het GoedOpOrde.nl kantoor in Zoetermeer. Als boekhouder in Zoetermeer komt hij met veel verschillende regionale ondernemers in aanraking. Door heldere en transparante communicatie is hij een fijne samenwerkingspartner voor de financiële administratie, belastingen en advies.

Nieuwe uitdaging
Na 16 jaar in de accountancy te hebben gewerkt  wilde Barry zijn kennis en ervaring breder in gaan zetten. Ondernemers helpen en begeleiden bij de financiële administratie was wat hij wilde gaan doen. Hij vond aansluiting bij administratiekantoor GoedOpOrde.nl en helpt klanten het beste uit hun onderneming te halen.  
Barry Loef
Barry Loef
Financieel Strateeg
NOAB-keurmerk

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Doen waar je goed in bent

Als ondernemer moet je veel verschillende petten op kunnen zetten. Niet elke pet past je even goed en daarom kan het lonen om werkzaamheden uit te besteden waar je minder goed in bent of wat te veel tijd kost. De boekhouding is vaak zo'n ding wat je als ondernemer graag uitbesteedt, omdat dit vaak in de avonden of weekenden wordt gedaan. In deze tijd die je liever andere dingen. 

Bij GoedOpOrde.nl snappen we dat je als ondernemer graag doet waar jij goed in bent en nemen de administratie graag uit handen. Doordat wij de boekhouding dagelijks bijwerken heb je altijd een up-to-date overzicht van je financiën. Handig toch!
IB tips voor de zzp'er

Boekhouder Zoetermeer

Onze financieel professionals ontzorgen je graag door de volledige boekhouding uit handen te nemen en de aangiften op tijd in te dienen. Jaarrekeningen, salarisadministratie, strategisch of financieel advies. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Samen kijken we naar jou ondernemingsdoelen en adviseren je graag om deze doelen te halen. 

Altijd online inzage

Het is niet meer van deze tijd om met mappen te slepen. Via de app of laptop kun je alle facturen en bonnen digitaal aanleveren. Als je wilt kun je zelfs je facturen vanuit het pakket versturen. In je persoonlijke dashboard zie je snel hoe je bedrijf er financieel voor staat. Makkelijk en snel!

Focus op je onderneming

Wil jij je graag focussen op je bedrijf zonder je druk te maken om de boekhouding? Neem contact met ons op om te kijken wat GoedOpOrde.nl voor je kan betekenen. Wij zijn jouw boekhouder in Zoetermeer!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Prijzen

Er zitten natuurlijk kosten verbonden aan een samenwerking met ons. Zie dit als een investering om je bedrijf financieel op orde te hebben zodat je veder kunt groeien. 

ZZP

€ 75
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

BV

€ 125
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

Maak kennis met het team

Joke Kooimans
Administratieve Alleskunner
Joke is de vrolijke noot op kantoor en onze btw-kampioen! Naast haar vele uren bij ons op kantoor laat ze zichzelf ook graag opsluiten in een Escape room om zichzelf een weg naar buiten te puzzelen met haar familie en vrienden!
Marianna Lipjes
Administratieve Alleskunner
Marianna is onze Sportfanaat. Door alle drukte thuis vindt ze het heerlijk om te fitnessen of een stuk te wandelen na een dag hard werken. En nadat ze jouw administratie heeft opgeknapt, doet ze dat thuis nog eens dunnetjes over met oude meubels!
Ralph Janssen
Ralph Jansen
Financieel Strateeg
Met ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening is Ralph de ervaren rots in de branding! Hij helpt graag ondernemers in de financiële reis naar een succesvolle onderneming!
Dewi de Gans
Netwerkende Marketeer
Dewi is de energieke fitgirl van het team. Het zorgen voor een optimale klantrelatie en het bedenken van creatieve marketinguitingen is waar zij blij van wordt. Buiten werktijd is sporten haar ding en worden er nieuwe ideeën bedacht bij een goed glas wijn!

Over ons kantoor

GoedOpOrde Zoetermeer bevindt zich in het gezellige ondernemersgebouw van Sharebiz. In dit moderne kantoorpand verzorgen wij de administratie van onze klanten. We hebben meerdere vergader- en presentatieruimtes tot onze beschikking en uiteraard ontbreekt een gezellige bar voor een informeel overleg of onze vrijdagmiddagborrel niet! Het kantoor ligt pal langs de N470 op steenworp afstand van de A12 en is zeer goed bereikbaar. Parkeren is gratis en kan pal voor de deur. Een mooie plek in een bruisende groeistad is het ingrediënt om samen met onze klanten door te groeien!

GoedOpOrde.nl Zoetermeer

Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

Alle diensten bij één administratiekantoor.
GoedOpOrde.nl maakt ondernemen makkelijker!

Administratie
Online boekhouden
Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Op zoek naar een boekhouder in Zoetermeer? 
Afspraak maken
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Volg ons: 
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram