fbpx

Adalet stelt zich graag voor!

Door Dewi | 10 januari 2020

Het nieuwe jaar betekent ook de komst van een nieuwe stagiair. De komende maanden zal Adalet ons team versterken. Zij stelt zich graag voor!

Adalet vertelt
Op dit moment ben ik 20 jaar en woon samen met mijn broertje en ouders in Alphen aan den Rijn. Dit jaar is mijn 2e jaar van de opleiding MBO Bedrijfsadministratie aan het MBO Rijnland. De komende maanden loop ik stage bij GoedOpOde.nl.

"Ik houd echt van eten, maar pure chocolade is toch wel echt iets wat ik niet kan missen!"

Werken met cijfers
Het is lastig om na je middelbare school een opleiding te kiezen. Er is zoveel keuze! Doordat ik tijdens die periode bij enkele administratiekantoren een (snuffel)stage mocht doen werd ik enthousiast over het werken als bedrijfsadministrateur. Daarbij vind ik het ook leuk om met cijfers te werken. Dat is ook de reden dat ik voor mijn huidige opleiding heb gekozen. En dan bevalt prima!

Leuke dingen doen
Naast school vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken. Gezellig kletsen, leuke dingen doen zoals naar de bioscoop. Ik heb niet echt een voorkeur voor een filmgenre. Het spreek me wel of niet aan. Ook houd ik van eten! Het maakt niet uit of het Turks, Hollands of ander eten is. Waar ik niet zonder zou kunnen is chocolade. En dan vooral puur!

Eerste indruk
Mijn eerste indruk van GoedOpOrde.nl is dat het echt aanvoelt als een familiebedrijf. Het is een gezellig jong team die veel samendoet. Met elkaar lunchen, potje tafeltennis of darts. Dat zie je niet vaak bij een administratiekantoor!


Meer lezen?

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram