fbpx

Senna stelt zich voor!

Door Dewi | 21 december 2018

Op de valreep van 2018 is Senna bij ons begonnen als stagiair op de administratie. Zij stelt zichzelf graag voor!

 

“Op een kantoor werken past echt niet bij jou!”

 

Het zijn de woorden die ik mijn vriendinnen hoorde zeggen toen ik aangaf dat ik de opleiding MBO Bedrijfsadministratie ging doen. Niet heel motiverend om te horen, maar gelukkig ben ik niet een persoon die zich daar veel van aantrekt!

Goed met getallen

Op dit moment ben ik 18 jaar en halverwege het tweede jaar van mijn opleiding. In eerste instantie leek het mij gaaf om stewardess te worden. Maar uiteindelijk toch geswitcht naar bedrijfsadministrateur. Wellicht verklaarde dat de opmerking van mijn vriendinnen… Er zit natuurlijk nogal een verschil tussen beide opleiding! Waarom ik toch voor de administratie heb gekozen? Op de middelbare school gingen vakken als wiskunde en economie mij makkelijk af, dus iets met cijfers gaan doen was een veilige keuze. Een begin van mijn zoektocht naar wat ik écht leuk vind en wat bij me past.

Grenzeloze hulp!

In april 2019 staat er een trip naar Bosnië op het programma! Ik hoor je denken: “Wat moet je daar nu doen?”. Door de oorlog in de jaren 90 is er veel verwoest en leven de mensen daar in armoede. De schoollokalen van de basisscholen zijn somber en kaal. Deze gaan we opknappen en weer kindvriendelijk maken! Samen met 3 medestudenten van het MBO Rijnland ben ik daarom druk bezig om geld in te zamelen voor deze reis. Dit doen we door activiteiten te organiseren als stroopwafels verkopen en een kerstontbijtje organiseren voor de schooldirectie.

En verder...

Naast mijn opleiding en stage bij GoedOpOrde.nl werk ik een snackbar in Langeraar zodat ik in mijn autootje rond kan crossen. Als een echte dorpse dame bezoek ik graag de tentfeesten in de buurt met een biertje of wijntje in mijn hand!

De komende stageperiode ga ik hier aan de slag met de bedrijfsadministraties om zo mijn kennis uit te breiden. Ik heb er zin in!

 


Meer lezen?

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram