fbpx

Onze nieuwe collega Marinde stelt zich voor!

Door Dewi | 23 juni 2021

“De afwisselende werkzaamheden is wat mij zo aanspreekt aan het werken bij een administratiekantoor.”

Haar droom was om buschauffeur te worden en met een touringcar door Europa te rijden. Door nachtblindheid moest Marinde dit plan laten varen en een andere carrière richting kiezen. Meer over deze topper lees je in deze voorstelronde.

Waarom wilde je graag buschauffeur worden? 

Mijn vader was vroeger buschauffeur en ik mocht wel eens een kijkje nemen in de bus. Ook lange autoritten vond (en vind) ik heerlijk. Dus een job als buschauffeur leek me geweldig! Helaas gooide nachtblindheid roet in het eten. Nu geniet ik gewoon extra als ik zelf lange autoritten maak.

Je koos na je middelbare school voor de opleiding tot bedrijfsadministrateur. Wat was de reden dat je hiervoor hebt gekozen?

Wederom door mijn vader eigenlijk. Nadat hij stopte als buschauffeur ging hij aan de slag met administratieve werkzaamheden en ook hier mocht ik meekijken. Door het doen van snuffelstages in allerlei werkvelden kwam ik erachter dat het werken op kantoor bij mij paste. Daarbij was ik altijd goed in rekenvakken. Bij het onderzoeken van vervolgopleidingen kwam ik de opleiding bedrijfsadministratie tegen en merkte ik dat dit mij gelijk aansprak door het werken met cijfers. De opleiding en stages bevestigden dat dit een vak is dat mij goed past en wat ik leuk vind!

Wat vind je leuk aan het werken bij een administratiekantoor?

De diversiteit die je hebt in de werkzaamheden. Het ene moment heb je contact met de klant, het andere moment ben je met aangiftes bezig en boek je tussendoor de administraties van verschillende klanten.

Waar mogen we jou ’s nachts voor wakker maken?

Ik heb liever dat je me gewoon laat slapen haha.

Wat doe je graag buiten werktijd?

Thuis zitten is niks voor mij als ondernemend type. Een bezoek aan een tof museum, een wandeling op het strand of gewoon de stad in. Altijd leuk! Ik neem vaak mijn camera mee zodat ik onderweg mooie plaatjes kan schieten. En als het even kan reis ik naar Duitsland voor een ontspannen vakantie.

Jouw favoriete kleur?

Blauw.

Hoe zijn je eerste weken bij GoedOpOrde.nl?

Leuk en gezellig! Fijn dat ik veel vrijheid krijg in het oppakken en uitzoeken van allerlei werkzaamheden. Ik word er ook blij van dat er naast werken ook tijd is voor een praatje en grapjes.


Meer weten?

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram