fbpx

Lieke is onze nieuwe collega en stelt zich graag voor!

Door Dewi | 16 mei 2023
Lieke van der Horn

Na een lange reis waarin zij op zoek was naar het vakgebied waar ze blij van werd, heeft Lieke haar bestemming gevonden als Administratieve Alleskunner bij GoedOpOrde.nl Zwolle. In het ‘verre oosten’ leert ze in een rap tempo de administraties van klanten op orde te houden. Maar wie is Lieke eigenlijk?

Je bent niet alleen een nieuwe collega, maar ook nieuw in de financiële wereld. Nu weten wij wel wat we er zo leuk aan vinden, maar wat spreekt jou er zo in aan?

Als persoon ben ik aardig gestructureerd en ik haal dan ook plezier uit het structureren van administraties van klanten. Zo’n heerlijk gevoel als dan alle administratie is bijgewerkt! Klopt er iets niet? Dan is dat uitpluizen ook mijn ding. Ik haal dan ook veel voldoening uit dit werk.

Hoe kwam je op het idee om te willen werken als bedrijfsadministrateur (Administratieve Alleskunner)?

Tijdens een opleiding tot makelaar vond ik het vak fiscaliteit en financiën enorm leuk! Daar werd mijn interesse in het werken met cijfers wel getriggerd. Ook ben ik de administratie van mijn vriend gaan doen die zelfstandig ondernemer is. Dit vond ik eigenlijk heel leuk en kon uren dingen uitzoeken als ik er niet gelijk uit kwam. Hier wilde ik meer mee doen! Mijn baan in de retail wilde ik graag inwisselen voor een job in de administratie, dus ik besloot rond te kijken voor vacatures in de financiële hoek.

En toen kwam je bij ons terecht!

Precies! Ik kwam jullie vacature tegen en die sprak mij meteen aan. Niet suf, open en modern. Ik belde naar Timon om te informeren welke opleiding ik zou moeten volgen om in aanmerking te komen voor zo’n baan. Ik kon gelijk op gesprek komen om verder te praten. Dat was een leuk gesprek en nu zit ik hier haha.

Hoe zijn je eerste weken verlopen?

Het is ontzettend leuk, leerzaam én intens. Er komt veel nieuwe informatie op mij af. Daarnaast volg ik ook nog een opleiding BKB om snel up and running te zijn. Gelukkig word ik goed ingewerkt door Timon en heb ik absoluut geen spijt van deze carrière switch!

Daar zijn wij, en vooral Timon, erg blij mee! Hoe zorg je voor ontspanning?

Ik vind het heerlijk om tijd door te brengen met mijn gezin of met vrienden op pad te zijn. Ergens een hapje eten, genieten van een drankje en lekker kletsen. Gezellig!

De vraag der vragen….Maar waar mogen we je nu écht voor wakker maken ’s nachts?

Een spontane vakantie naar Ibiza met mijn gezin! Ik ben er al eens met mijn zusje geweest en ik vond het er zo fijn. De relaxte sfeer, mooie stranden. Dus als je tickets voor mijn neus houdt ’s nachts, spring ik er zo uit om mijn koffers te pakken!

Haha, nou daar mag je ons ook zeker wakker voor maken. Laatste vraag. Stel je kunt reïncarneren als dier. Welk dier zou je dan willen zijn?

Dolfijn! Het is niet per se mijn lievelingsdier, maar ze zien er altijd blij uit en kunnen de hele dag lekker zwemmen langs de mooiste gebieden van de wereld.  

Samenwerken?

Lieke werkt op kantoor GoedOpOrde.nl Zwolle en zorgt er samen met Timon voor dat de administratie soepel loopt voor ondernemers in Zwolle en omgeving. Benieuwd hoe zij jou kunnen helpen? Neem dan contact op!

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram