fbpx

Administratiekantoor Zwolle

Timon Diender runt met veel passie en energie administratiekantoor Zwolle. In deze Hanzestad bruist het van de ondernemers die deze vestigingsmanager graag helpt om het allemaal wat makkelijker te maken.

Controller
Het was geen verrassing toen Timon in de financiële wereld ging werken. Op de middelbare school bleek namelijk dat het werken met cijfers hem makkelijk af ging. Uiteindelijk ging hij aan de slag als controller waar hij MKB-bedrijven in verschillende sectoren kon ondersteunen en begeleiden in het organiseren en structureren van de financiën.

Samenwerken
In 2016 begon Timon, naast zijn werk als controller, een eigen administratiekantoor. Maar na een aantal jaren alleen te hebben gewerkt, ging hij op zoek naar een betrouwbare partner om samen mee verder te groeien. Deze partner vond hij in GoedOpOrde.nl.

Een fijne samenwerking met klanten is voor Timon ook erg belangrijk. Door zijn ervaring komt hij met out-of-the box oplossingen richting de ondernemer om zo samen verbeteringen te realiseren. Zo groei je samen verder!

Zwolse ondernemers
Ben je een ondernemer in Zwolle en omgeving en op zoek naar een fijne samenwerkingspartner voor je financiële administratie en advies? Timon kijkt graag met je mee hoe het allemaal makkelijker kan.

Timon Diender
Timon Diender
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Jouw administratie altijd op orde

Ondernemen is hard werken, dat zal niemand ontkennen. Natuurlijk wil je weten of al je inspanningen wat opleveren. Het is daarom geen overbodige luxe om je boekhouding altijd op orde te hebben én om deze ten alle tijden in te kunnen zien. Naast het up-to-date hebben van de cijfers is het fijn om met iemand te kunnen sparren over strategie en financiën. Bij administratiekantoor GoedOpOrde.nl Zwolle ben je hiervoor aan het juiste adres!  
IB tips voor de zzp'er

Administratiekantoor Zwolle

Met een team van financieel professionals verzorgt GoedOpOrde.nl de complete bedrijfsadministratie, doen we de belastingaangiften en stellen we jaarrekeningen op. Personeel? Dan nemen we salarisadministratie ook graag uit handen. Op basis van de cijfers kijken we samen naar de toekomst en hoe jij je doelen als ondernemer kunt bereiken. Zo groeien we samen verder!

Online boekhouden

Losse bonnen en mappen aanleveren is niet meer van deze tijd. Je kunt je administratie daarom digitaal aanleveren via je laptop of app.  We verwerken de administratie zo snel mogelijk zodat je via jouw persoonlijke dashboard de actuele cijfers ziet. Zo weet je altijd hoe je bedrijf ervoor staat.

Tijd voor ondernemen

Wil jij je focussen op je onderneming en doen waar je het meeste energie van krijgt zonder je zorgen te maken om de administratie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons administratiekantoor in Zwolle voor meer informatie.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Waarom met ons samenwerken?

Online inzage

Via je smartphone, tablet of laptop heb je 24/7 online inzage in je cijfers. Het enige wat je nodig hebt is internet!

Tijd besparen

Wij nemen de (salaris) administratie en aangiften volledig uit handen. Zo bespaar je al snel 70% tijd!

Proactief advies

Wij kijken altijd mee in de boekhouding van de ondernemer. Vallen ons zaken op? Dan adviseren we proactief.

Vaste prijs

Door onze (maatwerk) pakketten weet je precies welke boekhoudkosten je hebt. Geen verrassende facturen achteraf!
Meer informatie

Prijzen

Er zitten natuurlijk kosten verbonden aan een samenwerking met ons. Zie dit als een investering om je bedrijf financieel op orde te hebben zodat je verder kunt groeien. 

ZZP

€ 90
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

BV

€ 140
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

Maak kennis met het team

Lieke van der Horn
Lieke van der Horn
Administratieve Alleskunner
De administraties uitpluizen, structureren en ervoor zorgen dat alles klopt bij haar klanten. Dat is waar Lieke haar voldoening uithaalt op een werkdag. Kan ze daarna lekker ontspannen en leuke dingen doen met haar gezin en vrienden. Gezellig!

Over administratiekantoor Zwolle

Compleet buiten de Randstad vind je GoedOpOrde.nl Zwolle. In deze mooie Hanzestad wonen de blauwvingers en torent de Peperbus uit boven de stad. De regio bruist van de ondernemers en prachtige bedrijven. Voor de Zwolse ondernemer staan we te springen om het ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken!

GoedOpOrde.nl Zwolle

Noordzeelaan 50
8017 JW Zwolle
BTW: NL002281835B10
KvK: 65974328

Op zoek naar een administratiekantoor in Zwolle? 

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor GoedOpOrde.nl?

Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Online boekhouden
Administratie
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
laptop-phonebubbleclockthumbs-up
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram