fbpx

Hallo Zwolle en welkom Timon!

Door Dewi | 3 oktober 2022
TImon Diender

Ambitieus, vrolijk en ondernemend. Dat was onze indruk na een eerste kennismaking met Timon. Hij was op zoek naar een fijne samenwerkingspartner en heeft dat bij ons gevonden. Als nieuwe kantoorhouder gaat hij ondernemers helpen in Hanzestad Zwolle. Met veel plezier stellen we Timon in vogelvlucht aan je voor!

Welkom bij de GoedOpOrde.nl tribe! Ons eerste kantoor compleet buiten de Randstad. Te gek en we zijn dan ook enorm trots op deze uitbreiding! Maar hoe kwam je eigenlijk zo bij ons terecht?

Sinds 2016 heb ik mijn eigen administratiekantoor. Na een paar jaar alleen te hebben gewerkt, ging ik op zoek naar een betrouwbare samenwerkingspartner om samen mee verder te groeien. GoedOpOrde.nl sprak mij aan door de korte lijntjes, informele sfeer en ambities naar de toekomst toe. Ik heb ontzettend veel zin om met GoedOpOrde.nl Zwolle een prachtig kantoor op te zetten buiten de Randstad, zodat we ook ondernemers in deze regio van dienst kunnen zijn.

Leuk! We gaan er wat moois van maken. Kun je trouwens iets meer vertellen over je achtergrond?

Als controller heb ik MKB-bedrijven in diverse sectoren ondersteund en begeleid in het organiseren en structureren van de financiën. Een rode draad die daar doorheen loopt is dat ik zaken van A tot Z oppak. Naast dat ik als controller heb gewerkt, heb ik tegelijkertijd een administratiekantoor opgebouwd waarbij ik ZZP’ers, MKB’ers en start-ups ontzorg in hun financiën en hierbij een mooi totaalpakket aan dienstverlening kan bieden.

Heb je altijd al iets met cijfers gehad?

Op de middelbare school werd al snel duidelijk dat ik goed was met cijfers. Dus het lag voor de hand dat ik dit stuk verder zou gaan ontwikkelen. Later ontdekte ik dat cijfers een mooi aanknopingspunt geven om ondernemers te ondersteunen en te adviseren in het verwezenlijken van hun dromen. Het is de combinatie van cijfers en bijdragen aan het (nog) succesvoller worden van ondernemers wat een kick geeft. Het leven van eenieder gemakkelijk maken is daarom mijn motto!

Wat vind je het leukste aan werken in de financiële wereld?

Het leukste vind ik toch wel het makkelijker maken van de bedrijfsvoering en het nemen van een kijkje in de keuken van diverse bedrijven. Door deze ervaringen kan ik ook met out-of-the-box oplossingen komen en zo mooie verbeteringen realiseren samen met ondernemers. De tijd die je hiermee wint is goud waard én kan bovendien ondernemers helpen in het realiseren van nieuwe doelstellingen.

Oké, genoeg over werk. Wat doe je als je niet aan het werk bent?

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek. Blues, Rock en Americana zijn mijn favoriete stijlen. Spotify is daarbij een gouden uitvinding! Verder sport ik graag (sportschool), ben ik gezellig met vrienden en vind ik het leuk om op stedentrip te gaan met mijn vriendin.

Genoeg slaap is natuurlijk belangrijk, maar waar mogen we jou nu echt voor wakker maken?

Voor elk willekeurig excuus, aangezien diegene die mij wakker maakt mij een aantal extra uren cadeau geeft!

Zwolle en omgeving is voor ons een compleet nieuw gebied. Nog een tof weetje over de regio?

Zeker! Wist je dat Zwollenaren Blauwvingers worden genoemd? Over de historische oorsprong van deze benaming bestaan meerdere theorieën. Hiervoor moeten we wel even een aantal eeuwen terug in de tijd. In 1520 was er een gewapende strijd tussen Zwolle en Kampen. Tijdens de wapenstilstand bood Zwolle aan Kampen een klokkenspel te koop aan. De Kampenaren gingen hiermee akkoord als zij mochten bepalen hoe er werd betaald. Dit werd op ludieke wijze betaald met een wagen vol met geld. De Zwollenaren kregen door het tellen van de koperen munten blauwe vingers…

Ben jij een ondernemer in de regio Zwolle en op zoek naar een administratiekantoor in de buurt?
Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram