Cijfers zijn niet mijn ding! > Geen categorie > Actueel > Goed Op Orde

Cijfers zijn niet mijn ding!

door Roy
categorie

 

“Wiskunde en economie liggen mij niet dus met cijfers werken lijkt me niet handig. De financiële wereld is niets voor mij met al die suffe mannen in pak. Zo saai!”

 

Dit zijn uitspraken die regelmatig uit mijn mond zijn gekomen tijdens de middelbare school, mijn opleiding Human Resource Management en afgelopen 6 jaar als HR-professional. En hier ben ik dan…de kersverse Netwerkende Marketeer bij GoedOpOrde.nl!

Hoe je ernaast kan zitten

Waar ik eerder zei dat ik nooit in de financiële wereld terecht wilde komen, zit ik nu toch echt bij een administratiekantoor in het mooie Alphen aan den Rijn. Wellicht heb ik geluk gehad door in dit jonge en toffe team terecht te komen waardoor mijn aannames al aardig zijn bijgedraaid. Niets saaie mannen/vrouwen in pak en stoffige gesprekken! Maar gezellige collega’s met humor die ‘normaal’ gekleed zijn. Daarbij blijkt de wereld van de belastingen, administratie en andere cijfers interessanter dan gedacht. Er gaat een wereld voor me open!

Verandering van spijs

Buiten de verandering van branche is er eigenlijk sprake van een totale carrière switch. Na 6 jaar laat ik het HR-werkveld achter me om te doen wat ik goed kan. Nieuwe dingen bedenken en mijn creativiteit meer gebruiken, maar wel met mensen blijven werken. Dat laatste blijft toch een must in een baan. Mijn focus binnen de organisatie ligt op sales en marketing, vandaar de eerdergenoemde titel van Netwerkende Marketeer. En waar moet je dan aan denken? Relatiebeheer, netwerken, events organiseren, content schrijven, social media bijhouden, website onderhouden en ga zo maar door. Er is genoeg te doen en ik heb er zin in!

En nu

In mijn VW Up! rijd ik door de regio (en daarbuiten) en wellicht sta ik straks bij jou op de stoep! Het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en de mogelijkheden te bespreken van GoedOpOrde.nl. Wellicht kan ik voor jou als ondernemer iets betekenen. Drinken wij binnenkort een kop koffie?

 

 


Maak kennis met het GoedOpOrde team!

Meer weten over de voordelen van online boekhouden?

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om geen nieuws te missen over wat belangrijk is voor jou als ondernemer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

0172-760924
info@goedoporde.nl
Btw-nummer: NL855576716B01
KvK: 64231097
Maak nu een afspraak
Baronie 54
2404 XG 
Alphen aan den Rijn

Onze vestigingen

Alphen aan den RijnUtrechtDen Haag
Volg ons: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram