fbpx

Collega Jolanda stelt zich voor!

Door Dewi | 15 februari 2021

“Als pietje precies doe ik graag controles en wordt blij als alles klopt!”

Na 15 jaar aan verkoop achtergrond in de muziek business had ik een kleine onderbreking vanwege het moederschap. Hierna kwam ik in 2004 in de wereld van de financiële administratie terecht. Een wereld waar ik via een bekende inrolde en waarover ik de afgelopen jaar veel heb mogen leren!

Wat vind je leuk aan je werk?

Alhoewel ik geen boekhouder pur sang ben, heb ik me het vak eigen weten te maken in de afgelopen jaren. Controles uitvoeren op de administraties valt helemaal binnen mijn straatje als pietje precies en ik haal er dan ook echt voldoening uit als alles klopt! 

Waar krijg je energie van buiten werktijd?

Als echt buitenmens vind je mij na werktijd veel in mijn tuin. Lekker wroeten in de aarde waarbij ik als beloning in de zomer ook nog uit de tuin kan eten. Maar ook wandelen en fietsen vind ik heerlijk. Wat dat betreft ben ik echt een natuurmens.

Wat is jouw favoriete geluid?

Op het gebied van muziek heb ik een ontzettend brede smaak ontwikkeld door mijn werkende jaren in de muziekwereld en word ik blij van allerlei geluiden. Met mijn oordoppen in of knallend door de speakers, heerlijk! Maar ik kan ook genieten van de stilte.

Eerste indruk van GoedOpOrde.nl

Leuk! De collega’s komen over als vlotte mensen en het is prettig dat GoedOpOrde.nl geen enorme organisatie is waarin je verdwijnt. Ik heb er zin in!

Benieuwd naar wat administratiekantoor GoedOpOrde.nl Leiden voor jou betekenen?

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram