fbpx

Onze ninja Marleen stelt zich voor!

Door Dewi | 12 december 2022
Marleen van de Merwe

We waren op zoek naar een echte Regelninja. Die hebben we gevonden in Marleen. Het regelen zit haar in het bloed waarbij ze een uitdaging niet uit de weg gaat. We zijn nu al ontzettend blij met haar en stellen je dan ook graag aan onze Marleen voor!

Je hebt een bak aan ervaring die je meeneemt. Wel in een andere branche. Ooit gedacht in de financiële wereld te gaan werken?

Maar nu zit je hier toch! Waarom besloot je te solliciteren bij ons?

Dat komt door de leuke vacature tekst waarin jullie op zoek waren naar een regelninja. Ik heb mij verdiept in wat een ninja precies is in het werk. In combinatie met de functieomschrijving was dit iets waar ik mij in kon vinden. Na een leuk gesprek met Roy en Martijn kwam ik tot de conclusie dat dit een leuke plek is om te werken. Vooroordelen overboord en gaan!

Wat vind je eigenlijk zo leuk aan coördinerende rollen?

Het regelen van zaken zit in mijn bloed. In mijn carrière heb ik veel verschillende rollen mogen uitoefenen. Allemaal hadden ze een coördinerende en ondersteunende rol. Die afwisseling en dynamiek was leuk. Het goed regelen van zaken en collega’s ontzorgen, is waar ik plezier uit haal. Het is fijn als het goed gaat met een bedrijf en je hieraan bij kunt dragen.  

En hoe zijn je eerste dagen bevallen bij ons?

Ik viel de eerste dag meteen met mijn neus in de boter en mocht gelijk mee met het sinterkerstuitje. Bijzonder was dat dit totaal niet vreemd voelde tijdens de kookworkshop en het diner. Relaxte gesprekken, grapjes en vooral erg leuk met elkaar. Een warm bad waar ik in stapte waardoor het niet als mijn eerste dag voelde.

Goed om te horen! En waar kunnen we jou buiten werk om vinden?

Op de golfbaan! Daar haal ik echt mijn ontspanning uit. Ook zit ik bij verschillende clubs in Alphen aan den Rijn, zoals Eetclub Alphen aan den Wijn. Gezellig om één keer per maand in het Alphense uit eten te gaan. Thuis met een muziekje op, vrienden over de vloer en een glas bubbels in de hand vind ik trouwens ook niet verkeerd.

Cheers! Waar mogen we je eigenlijk voor wakker maken?

Je mag me eigenlijk altijd wel wakker maken. Als het niks is, val ik toch weer snel in slaap haha.

Stel je bent een dier…

Dan zou ik een hond zijn. Trouw en loyaal aan het gezin 😊.

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram