fbpx

Onze nieuwe vestigingshouder Job stelt zich voor!

Door Dewi | 9 augustus 2021

Deze familieman ging dit jaar voor het eerst met zijn gezin op vakantie in een caravan die ze zelf helemaal opgeknapt hebben. Heel tof! Job, geboren en getogen in Heemskerk, gaat ondernemers helpen met de administratie in de omgeving Kennemerland. Wij stellen hem graag aan je voor!

Was je altijd al goed met cijfers?

Job de Boer

Eigenlijk wel. Dit merkte ik eigenlijk al op de basisschool. Rekenen was het vak waarin ik het beste was en wat ik ook het leukste vond. Na diverse opleidingen mag het dan ook niet verrassend zijn dat ik mijn opleiding HBO Bedrijfseconomie succesvol heb afgerond.

Na mijn opleiding kwam ik bij BaseNet terecht waar ik 12 jaar met veel plezier heb gewerkt. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de financiële kant, maar ook in de bedrijfsorganisatorische kant. Ik heb verschillende functies gehad waarbij ik de laatste vier jaar de rol van HR/Finance Manager heb vervuld. In diezelfde periode volgde ik ook de opleiding Praktijk Diploma Loonadministratie en de opleiding Belastingadviseur. Een uitstekende basis voor een eigen administratiekantoor was dan ook gelegd.

“Samen met de klant sparren over de financiën vind ik een van de leukste dingen in mijn werk.”

Heb je ondanks je brede interesse in het werken met cijfers ook iets wat er voor jou uitspringt in je werk?

Zeker! Tijdens mijn dienstverband bij BaseNet heb ik ervaren dat ik het helpen van klanten in combinatie van het verzorgen van de financiële administratie de leukste werkzaamheden vind. Samen met de klant sparren over de mogelijkheden op financieel en fiscaal vlak en de klant voorzien van proactieve oplossingen. Daar ligt toch wel mijn passie. Maar ook het op orde houden van de financiële administratie vind ik gewoon leuk om te doen. Dit heeft ertoe geleid dat ik heb gekozen voor het starten van een eigen administratiekantoor.

Een prachtig cadeau bij thuiskomst na het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst.

En ineens had je een eigen kantoor! Wat was de reden dat je jouw kantoor wilde laten aansluiten bij GoedOpOrde.nl?

Tijdens mijn eerste maanden als zelfstandig administratiekantoor kwam ik erachter dat je niet zomaar even een goede “administratiestraat” neerzet, de juiste marketingstrategieën toepast en de volledige administratieve organisatie opzet. Daarbij vind ik het belangrijk om continuïteit te bieden aan mijn klanten en af en toe kan sparren met collega’s op gelijkwaardig niveau. Dit waren voor mij redenen om aan te sluiten bij een franchiseorganisatie. Na gesprekken met diverse partijen gaf GoedOpOrde.nl mij om meerdere redenen het beste gevoel.

Leuk om horen! Waar word je verder blij van buiten het werk?

Tijd doorbrengen met mijn vrouw Angela en mijn zoontje Vince (3). De interactie die ik nu met mijn zoontje heb vind ik geweldig! Ook is mijn gezin enorm trots op de stap die ik heb gezet en hadden ze een leuke verrassing voor mij toen alles rond was.
Andere hobby’s zijn hardlopen en tennissen. Ook kijk ik graag naar de Formule 1.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Dat is een makkelijke. CHEESECAKE! Maar…, dan wel de redvelvet cheesecake van The Cheesecake Factory. Dat is toch veruit de lekkerste. Verder ben ik niet kieskeurig ?.

Favoriete kleur?

Blauw. Om meerdere redenen, maar vooral omdat blauw betrouwbaarheid uitstraalt.

Stel dat je een dier zou mogen zijn, welk dier zou je kiezen?

Dat ligt eraan of ik in het wild leef. In het wild zou ik kiezen voor een olifant. Dit zijn intelligente dieren, leven in kuddes en komen voor elkaar op. Als huisdier een hond, als ik mocht kiezen wie mijn baasje zou zijn…

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram