fbpx

Wat kan een boekhouder voor jou betekenen?

Door Dewi | 11 februari 2020

Tegenwoordig kun je via slimme software en handige apps steeds makkelijker zelf je administratie bijhouden. Bonnetjes en facturen verwerken is snel en eenvoudig geregeld. En als je geluk hebt rolt er ook nog een mooie basis rapportage uit. Wat is dan de meerwaarde nog van een boekhouder?

De meeste ondernemers zien het belang wel om een goede administratie bij te houden. In ieder geval voor het doen van de belastingaangiften en als bewijsmateriaal om in aanmerking te komen voor bepaalde fiscale regelingen. Maar het wordt vaak vergeten dat een zorgvuldige administratie een goede basis is om slim te kunnen ondernemen! Huh, hoe dan? Nou, door een up-to-date administratie heb je inzicht in de financiële gezondheid van je bedrijf. Zo weet je hoe jouw onderneming ervoor staat en kun je bijsturen wanneer dat nodig is. Ga je zelf je administratie bijhouden? Of kies je ervoor om je aandacht volledig op je onderneming te richten en schakel je de expertise in van een administratiekantoor of boekhouder?

Financieel adviseur

Waar wil jij naartoe groeien als ondernemer? En welke strategie past daarbij? Administratiekantoor GoedOpOrde.nl denkt hierover graag met je mee! Als financieel adviseur en sparringpartner kennen wij het reilen en zeilen van jouw onderneming. Daarbij zijn we op de hoogte van de huidige fiscale wet- en regelgeving en kunnen we ontwikkelingen in de markt in een breder perspectief plaatsen. En niet te vergeten kunnen we de financiële cijfers en data juist interpreteren. Wij staan naast de ondernemer met onze kennis, inzichten en ervaring zodat we kunnen sparren over de koers van jouw onderneming en adviseren we bij belangrijke beslissingen. En dat geeft vertrouwen!

Data is de sleutel tot succesvol ondernemen

De technologische ontwikkelingen gaan hard en als ondernemer kun je niet stil blijven staan. Door het automatiseren van administratieve bedrijfsprocessen kun je efficiënter werken, kosten besparen en de concurrentie voorblijven. Door te automatiseren krijg je beter inzicht en kun je sneller bedrijfskansen signaleren. Maar zoveel inzicht kan ook onzekerheid geven. Want hoe moet je die data interpreteren en hoe schakel je hierop? Vanuit onze boekhoudsoftware heb je als ondernemer real time inzicht op de financiële resultaten van je bedrijf. Maar wat betekent deze informatie voor jou als ondernemer? Wij leggen de cijfers aan je uit en nemen je mee in de kansen die er liggen. Adviseren over het juiste moment om te investeren en wanneer je bijvoorbeeld in aanmerking komt voor fiscale voordelen. Ook kunnen we kunnen de data benchmarken met soortgelijke bedrijven om de sterktes en zwaktes van je onderneming in kaart te brengen.

En nu?

Ondernemen brengt risico’s met zicht mee. Deze risico’s wil je als ondernemer beperken zonder jezelf te vertragen. Ben je op zoek naar een financieel adviseur die je adviseert en waarmee je kunt sparren over je onderneming? Die je business begrijpt, meekijkt en de administratie uit handen neemt? Neem dan contact op en maakt een vrijblijvende afspraak. Met een kop koffie kijken we samen naar de mogelijkheden.

Heb je al een boekhouder, maar wil je overstappen?

Dat is geen probleem en sneller geregeld dat je denkt. We leggen je graag meer uit over onze gratis Overstapservice.


Meer lezen?

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram