fbpx

Boekhouder Huizen

Met veel enthousiasme runt Ad het GoedOpOrde.nl kantoor in Huizen. Hier helpt hij allerlei ondernemers met het op orde houden van hun administratie. Als boekhouder in Huizen doet Ad niet alleen de boekhouding, maar staat hij zijn klanten bij met financieel advies en denkt graag mee met allerlei vraagstukken.

Ervaren financial
Zijn jarenlange ervaring bij middelgrote accountantskantoren zorgt ervoor dat hij een breed pakket aan kennis met zich meebrengt. Deze kennis en ervaring past hij graag toe bij zijn klanten. Waar hij het meeste energie van krijgt? Het zo optimaal mogelijk inrichten van de adminstratie en te kijken naar de fiscale voordelen voor de klant.

Kantoor Huizen
Voor Ad is Huizen zijn thuishaven. Hij is er geboren, getogen en woont er nu samen met zijn gezin. Op zoek naar een boekhouder in Huizen? Dan kan Ad zomaar jouw man zijn!
Ad Vos
Ad Vos
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Doen waar je goed in bent

Als ondernemer moet je veel verschillende petten op kunnen zetten. Niet elke pet past je even goed en daarom kan het lonen om werkzaamheden uit te besteden waar je minder goed in bent of wat te veel tijd kost. De boekhouding is vaak zo'n ding wat je als ondernemer graag uitbesteedt, omdat dit vaak in de avonden of weekenden wordt gedaan. In deze tijd die je liever andere dingen. 

Bij GoedOpOrde.nl snappen we dat je als ondernemer graag doet waar jij goed in bent en nemen de administratie graag uit handen. Doordat wij de boekhouding dagelijks bijwerken heb je altijd een up-to-date overzicht van je financiën. Handig toch!
IB tips voor de zzp'er

Boekhouder Huizen

Onze financieel professionals ontzorgen je graag door de volledige boekhouding uit handen te nemen en de aangiften op tijd in te dienen. Jaarrekeningen, salarisadministratie, strategisch of financieel advies. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Samen kijken we naar jou ondernemingsdoelen en adviseren je graag om deze doelen te halen. 

Altijd online inzage

Het is niet meer van deze tijd om met mappen te slepen. Via de app of laptop kun je alle facturen en bonnen digitaal aanleveren. Als je wilt kun je zelfs je facturen vanuit het pakket versturen. In je persoonlijke dashboard zie je snel hoe je bedrijf er financieel voor staat. Makkelijk en snel!

Focus op je onderneming

Wil jij je graag focussen op je bedrijf zonder je druk te maken om de boekhouding? Neem contact met ons op om te kijken wat GoedOpOrde.nl voor je kan betekenen. Wij zijn jouw boekhouder in Huizen!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Waarom met ons samenwerken?

Online inzage

Via je smartphone, tablet of laptop heb je 24/7 online inzage in je cijfers. Het enige wat je nodig hebt is internet!

Tijd besparen

Wij nemen de (salaris) administratie en aangiften volledig uit handen. Zo bespaar je al snel 70% tijd!

Proactief advies

Wij kijken altijd mee in de boekhouding van de ondernemer. Vallen ons zaken op? Dan adviseren we proactief.

Vaste prijs

Door onze (maatwerk) pakketten weet je precies welke boekhoudkosten je hebt. Geen verrassende facturen achteraf!
Meer informatie

Prijzen

Er zitten natuurlijk kosten verbonden aan een samenwerking met ons. Zie dit als een investering om je bedrijf financieel op orde te hebben zodat je verder kunt groeien. 

ZZP

€ 90
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

BV

€ 140
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

Over GoedOpOrde.nl Huizen

Huizen, ofwel Haven van ’t Gooi, is een plaats met een rijke geschiedenis. In dit oude vissersdorp stonden de eerste stenen huizen in het Gooi waardoor het ook de naam Huizen heeft gekregen. Het rijke vissersverleden in de Zuiderzee zie je op verschillende plekken terug. Zo is de Botterwerf herbouwd waar de botters (voormalige vissersboten) worden onderhouden. Restaurant Haven van Huizen bevindt zich in een voormalige visrokerij. Ook de oude kalkovens van de Gebroeders Vos zijn herbouwd als evenementenlocatie waar je prachtig uitzicht naar het Gooimeer, het Nautisch Kwartier en de oude Huizer Haven.

De mooie vestingstad Naarden en ook Muiderslot vind je dichtbij Huizen. In de Gooi en vechtstreek vind je ook Mediastad Hilversum waar veel omroepen, radiostations en televisiestudio’s zijn. En voor wat ontspanning kun je in de omgeving heerlijk wandelen in de bossen en op de hei en genieten van het uitzicht over de natuur op de Tafelberg.
  • GoedOpOrde.nl Huizen
    GoedOpOrde.nl Huizen
    GoedOpOrde.nl Huizen

GoedOpOrde.nl Huizen

Huizermaatweg 19
1273 NA Huizen
BTW: NL004039849B39
KvK: 85003018

Op zoek naar een boekhouder in Huizen?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor GoedOpOrde.nl?

Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Online boekhouden
Administratie
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
laptop-phonebubbleclockthumbs-up
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram