fbpx

Boekhouder Heemskerk

In het mooie Kennemerland runt Job de Boer het GoedOpOrde.nl kantoor in Heemskerk. Als boekhouder in Heemskerk helpt hij ondernemers met de financiële administratie en het geven van advies.

Financieel adviseur
Al vanaf jongs af aan is Job goed met getallen. Na zijn studie HBO Bedrijfseconomie heeft hij 12 jaar bij BaseNet gewerkt waarbij zijn laatste rol HR/Finance Manager was. Maar na al deze jaren was het tijd voor verandering! Tijd voor een eigen kantoor om klanten te helpen met de financiële administratie en advisering. Om klanten nog beter te helpen besloot Job zich aan te sluiten bij GoedOrde.nl.

Lokaal bekend
De omgeving Kennemerland is voor Job niet vreemd gezien hij geboren en getogen is in Heemskerk. Op zoek naar een betrouwbare boekhouder in Heemskerk? Job is een fijne samenwerkingspartner die graag ondernemers helpt op financieel en fiscaal vlak.
Job de Boer
Job de Boer
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Doen waar je goed in bent

Als ondernemer moet je veel verschillende petten op kunnen zetten. Niet elke pet past je even goed en daarom kan het lonen om werkzaamheden uit te besteden waar je minder goed in bent of wat te veel tijd kost. De boekhouding is vaak zo'n ding wat je als ondernemer graag uitbesteedt, omdat dit vaak in de avonden of weekenden wordt gedaan. In deze tijd die je liever andere dingen. 

Bij GoedOpOrde.nl snappen we dat je als ondernemer graag doet waar jij goed in bent en nemen de administratie graag uit handen. Doordat wij de boekhouding dagelijks bijwerken heb je altijd een up-to-date overzicht van je financiën. Handig toch!
IB tips voor de zzp'er

Boekhouder Boekhouder

Onze financieel professionals ontzorgen je graag door de volledige boekhouding uit handen te nemen en de aangiften op tijd in te dienen. Jaarrekeningen, salarisadministratie, strategisch of financieel advies. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Samen kijken we naar jou ondernemingsdoelen en adviseren je graag om deze doelen te halen. 

Altijd online inzage

Het is niet meer van deze tijd om met mappen te slepen. Via de app of laptop kun je alle facturen en bonnen digitaal aanleveren. Als je wilt kun je zelfs je facturen vanuit het pakket versturen. In je persoonlijke dashboard zie je snel hoe je bedrijf er financieel voor staat. Makkelijk en snel!

Focus op je onderneming

Wil jij je graag focussen op je bedrijf zonder je druk te maken om de boekhouding? Neem contact met ons op om te kijken wat GoedOpOrde.nl voor je kan betekenen. Wij zijn jouw boekhouder in Heemskerk!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Prijzen

Er zitten natuurlijk kosten verbonden aan een samenwerking met ons. Zie dit als een investering om je bedrijf financieel op orde te hebben zodat je verder kunt groeien. 

ZZP

€ 90
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

BV

€ 140
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

Over administratiekantoor Heemskerk

Heemskerk bevindt zich in de streek Kennemerland en mag zich een dorp noemen die 40.000 inwoners telt. Oorspronkelijk loopt de streek Kennemerland van Haarlem tot en met Heerhugowaard. GoedOpOrde.nl Heemskerk heeft de focus rondom Midden-Kennemerland, van Velsen tot en met Gemeente Castricum. Binnen Kennemerland ligt het prachtige Noordhollands Duinreservaat waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

GoedOpOrde.nl Heemskerk

Lijnbaan 89
1969 DN  Heemskerk
BTW: NL003568538B28
KvK: 81485913

Op zoek naar een boekhouder in Heemskerk? 

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor GoedOpOrde.nl?

Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Online boekhouden
Administratie
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram