fbpx

We stappen op de fiets voor de Tour For Life!

Door Dewi | 25 juli 2022

Als organisatie vinden we het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom stappen een aantal collega's in september op de racefiets om aandacht te vragen voor het onderzoek naar de genezing van kanker.

Fietsen voor het goede doel

Kijk het team eens shinen in de mooie shirtjes!

Een aantal vrienden en collega's stappen met enige regelmaat op de racefiets. Waarom dan niet een keer fietsen voor het goede doel? En zo ontstond het idee om mee te doen aan de Tour for Life met een GoedOpOrde.nl team. Met prachtige shirts stoomt het team zich klaar voor drie dagen zwoegen en zweten.

De Tour for Life is 8 dagen fietsen. Dat vonden we voor een eerste keer wat veel en daarom doen we mee met de 3-daagse tour die op 2 september start. Drie dagen betekent drie etappes waarbij van Noord-Frankrijk, via de Ardennen, naar Zuid-Limburg wordt gefietst. We hebben nu al respect voor deze toppers!

We doen het niet voor niets

Het zal hoe dan ook een onvergetelijke ervaring worden, maar er wordt vooral gezwoegd om aandacht te vragen voor kankeronderzoek. We zouden graag met elkaar een mooi bedrag ophalen welke rechtstreeks naar het Daniel den Hoed Fonds gaat.

Ons streven is om € 20.000,- op te halen. Op dit moment zijn we over de helft en dat is fantastisch! Maar we hebben dus ook nog wat te werven. Elke bijdrage is ontzettend welkom en we zouden het te gek vinden als je ons sponsort. Via onderstaande button kom je op onze teampagina waar je het team kunt sponsoren. Alvast ontzettend bedankt!

Maatschappelijke betrokkenheid

Dit is niet voor het eerst dat GoedOpOrde.nl een goed doel support, maar wel ons eerste sportieve support. Toen we met het bedrijf ons 10-jarig jubileumfeest vierden, vroegen we aan alle gasten om geen cadeaus te geven maar een donatie te doen aan Orangutan Rescue. Een aantal van ons hadden deze prachtige dieren in Indonesië in het wild mogen zien en we wilden ons hard maken voor het beschermen, opvangen en terugplaatsen van deze machtig mooie dieren. We haalden een prachtig bedrag op om te doneren en konden daarbij 2 jaar twee orang-oetans adopteren, Mona en Oscar.

Voor nu is het vooral trainen!

Op dit moment wordt het nog hard getraind om in september te kunnen pieken!

Martijn doet nog even een oefen rondje.
Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram