fbpx

GoedOpOrde.nl Den Haag heeft administratieve topper Rianne erbij!

Door Dewi | 11 augustus 2022

Van avonturen in hysterische waterparken tot relaxen met muziek in de natuur. Deze dame houdt niet alleen van afwisseling in haar vrije tijd, maar ook in haar werk. Onze nieuwe collega Rianne van de vestiging in Den Haag stelt zich graag voor.

Werken in de wereld van financiën. Wat vind je daar zo leuk aan?

Het allerfijnste vind ik dat 1+1 altijd 2 is. Het klopt of het klopt niet. En als het niet klopt, dan is het zoeken en oplossen van het probleem altijd een hele leuke uitdaging.

Wat heb je gedaan voordat je bij GoedOpOrde.nl bent begonnen?

Ik heb de opleiding Junior Assistent Accountant gedaan en tijdens deze opleiding heb ik stagegelopen bij een administratiekantoor. De afwisseling en uitdaging die alle verschillende administraties meebrengen vond ik toen erg leuk. Toen ik na mijn opleiding bij een bedrijf aan de slag ging waar ik de interne administratie verzorgde, begon ik na een tijdje toch de dynamiek van een administratiekantoor te missen. En zo begon ik mijn zoektocht en kwam ik na wat surfen op het wereldwijde web bij GoedOpOrde.nl Den Haag terecht!

Rianne de Vroomen

Wat is je eerste indruk van onze organisatie?

Mijn eerste indruk is dat er een hele goede werksfeer is gecreëerd met een mooie balans tussen professionaliteit en gezelligheid!

Goed om te horen! En wat doe je het liefst buiten je werk?

Het liefst ben ik met creatieve dingen bezig. Zo maak ik graag muziek of ga ik met mijn camera op pad. Wat hobby’s betreft ga ik alle kanten op en vind ik het vooral heel leuk om steeds iets nieuws te leren. Als je me deze vraag over een maand nog eens stelt, geef ik waarschijnlijk een heel ander antwoord 😉.

Wat is jouw happy place?

Ik kan heel gelukkig worden als ik me even helemaal terug kan trekken in de natuur. Lekker muziekje op. Heerlijk!

Tot slot. Waar mogen we je voor wakker maken?

“Rianne, wakker worden! We gaan nu naar het grootste waterpark met 265 glijbanen!”. Of een ander random avontuur haha. Maak me wakker en ik ga met je mee! Het is me nog nooit overkomen, maar dromen mag altijd toch?

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram