fbpx

Boekhouder Den Haag

Sinds 1 januari 2019 is Barry Loef de vestigingsmanager van GoedOpOrde.nl Den Haag. Dienstverlening en ondernemers helpen met hun financiën is voor deze boekhouder in Den Haag meer een hobby dan werk. Dit is exact wat GoedOpOrde.nl als speerpunt heeft richting haar klanten: passie, deskundigheid en een dienstverlenende instelling. En dit allemaal met een goede vorm van communicatie: helder en transparant!

Accountant
Barry heeft bijna 16 jaar ervaring opgedaan in de accountancy bij een middelgroot accountantskantoor in Nederland, een aantal interim-opdrachten als controller bij MKB-bedrijven en het ondersteunen van ondernemingen bij de accountantscontrole. Hierdoor heeft hij een breed pakket aan kennis en ervaring opgedaan op het gebied van financiën bij vooral wat grotere MKB-organisaties. Ondanks het plezier wat hij uit zijn werk haalde, wilde hij zijn kennis en ervaring breder inzetten om kleinere (startende) ondernemers te helpen en begeleiden bij hun financiën. Van zzp’er tot kleinere ondernemingen die hulp nodig hebben bij het inrichten en bijhouden van de financiële administratie, maar ook ondernemers die vooruit willen kijken ten aanzien van het nemen van investerings- en strategische beslissingen om hun onderneming te laten groeien!

Nooit stilstaan
Al met al is Barry een alleskunner op financieel gebied en vindt hij het ook erg leuk én belangrijk om veel afwisseling in zijn werk en opdrachten te hebben. En niet onbelangrijk, wil hij blijven leren en zich verdiepen in nieuwe uitdagingen. Dus, geef jij Barry zijn nieuwe uitdaging?
Barry Loef
Barry Loef
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Doen waar je goed in bent

Als ondernemer moet je veel verschillende petten op kunnen zetten. Niet elke pet past je even goed en daarom kan het lonen om werkzaamheden uit te besteden waar je minder goed in bent of wat te veel tijd kost. De boekhouding is vaak zo'n ding wat je als ondernemer graag uitbesteedt, omdat dit vaak in de avonden of weekenden wordt gedaan. In deze tijd die je liever andere dingen. 

Bij GoedOpOrde.nl snappen we dat je als ondernemer graag doet waar jij goed in bent en nemen de administratie graag uit handen. Doordat wij de boekhouding dagelijks bijwerken heb je altijd een up-to-date overzicht van je financiën. Handig toch!
IB tips voor de zzp'er

Boekhouder Den Haag

Onze financieel professionals ontzorgen je graag door de volledige boekhouding uit handen te nemen en de aangiften op tijd in te dienen. Jaarrekeningen, salarisadministratie, strategisch of financieel advies. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Samen kijken we naar jou ondernemingsdoelen en adviseren je graag om deze doelen te halen. 

Altijd online inzage

Het is niet meer van deze tijd om met mappen te slepen. Via de app of laptop kun je alle facturen en bonnen digitaal aanleveren. Als je wilt kun je zelfs je facturen vanuit het pakket versturen. In je persoonlijke dashboard zie je snel hoe je bedrijf er financieel voor staat. Makkelijk en snel!

Focus op je onderneming

Wil jij je graag focussen op je bedrijf zonder je druk te maken om de boekhouding? Neem contact met ons op om te kijken wat GoedOpOrde.nl voor je kan betekenen. Wij zijn jouw boekhouder in Den Haag!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Prijzen

Er zitten natuurlijk kosten verbonden aan een samenwerking met ons. Zie dit als een investering om je bedrijf financieel op orde te hebben zodat je verder kunt groeien. 

ZZP

€ 90
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

BV

€ 140
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

Maak kennis met het team

Rianne de Vroomen
Rianne de Vroomen
Administratieve Alleskunner 
Rianne gaat graag het avontuur aan om de administratie van de klant helemaal kloppend te krijgen. De dynamiek en uitdaging binnen haar werk gaat ze niet uit de weg. Naast werken geniet ze van creatieve avonturen binnen en buiten.
Dewi de Gans
Matchmaker
Dewi is de energieke creatieveling van het team. Als onze marketing strateeg zorgt ze dat onze organisatie zichtbaar is. Ook blij wordt ze van tijd met haar gezin en een pittige workout! Om daarna te genieten van een goed glas wijn.

Over GoedOpOrde.nl Den Haag

GoedOpOrde.nl Den Haag houdt kantoor in The Lobby in Rijswijk en bevindt zicht op een steenworp van Den Haag. Door de fantastische entree waan je je in een luxe en sfeervolle omgeving. De perfecte basis voor succesvolle samenwerkingen. De locatie is ook nog eens praktisch qua bereikbaarheid. Een NS-station bevindt zich om de hoek en het ligt direct aan de A4 en nabij de A13 en A12. 

GoedOpOrde.nl Den Haag

Lange Kleiweg 14
2288 GK  Rijswijk
BTW: NL861509043B01
KvK: 78724163

Op zoek naar een boekhouder in 
Den Haag?

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor GoedOpOrde.nl?

Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Online boekhouden
Administratie
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram