fbpx
Den Haag > GoedOpOrde.nl

GoedOpOrde.nl Den Haag

Sinds 1 januari 2019 is Barry Loef de vestigingsmanager van GoedOpOrde.nl Den Haag. Dienstverlening en ondernemers helpen met hun financiën is voor hem meer een hobby dan werk. Dit is exact wat GoedOpOrde.nl als speerpunt heeft richting haar klanten: passie, deskundigheid en een dienstverlenende instelling. En dit allemaal met een goede vorm van communicatie: helder en transparant!

Barry heeft al 16 jaar ervaring in de accountancy bij een middelgroot accountantskantoor in Nederland, een aantal interim-opdrachten als controller bij MKB-bedrijven en het ondersteunen van ondernemingen bij de accountantscontrole. Hierdoor heeft hij een breed pakket aan kennis en ervaring opgedaan op het gebied van financiën bij vooral wat grotere MKB-organisaties. Ondanks het plezier wat hij uit zijn werk haalde, wilde hij zijn kennis en ervaring breder inzetten om kleinere (startende) ondernemers te helpen en begeleiden bij hun financiën. Van zzp’er tot kleinere ondernemingen die hulp nodig hebben bij het inrichten en bijhouden van de financiële administratie, maar ook ondernemers die vooruit willen kijken ten aanzien van het nemen van investerings- en strategische beslissingen om hun onderneming te laten groeien!

Al met al is Barry een alleskunner op financieel gebied en vindt hij het ook erg leuk én belangrijk om veel afwisseling in zijn werk en opdrachten te hebben. En niet onbelangrijk, wil hij blijven leren en zich verdiepen in nieuwe uitdagingen. Dus, geef jij Barry zijn nieuwe uitdaging?
Barry Loef
Barry Loef
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Over ons kantoor

GoedOpOrde Den Haag schuurt tegen de grenzen aan van het mooie en bruisende Den Haag en is gemakkelijk bereikbaar door de ligging naast de A4. In de Plaspoelpolder zijn ze bezig met herontwikkelingen. Zo ook het gemoderniseerde pand waar wij onze koffie drinken en de administratie van onze klanten op orde houden. Samen met meerdere ondernemers is deze locatie net zo bruisend als de stad. Een goede plek om de ondernemingen van onze klanten door te ontwikkelen!
  • GoedOpOrde.nl Den Haag

GoedOpOrde.nl Den Haag

Vuurvlinderlaan 100 
2496 XL  Den Haag

Alle diensten bij één administratiekantoor.
GoedOpOrde.nl maakt ondernemen makkelijker!

Administratie
Online boekhouden
Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Op zoek naar een boekhouder in Den Haag? 
Afspraak maken

Onze andere kantoren

Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Volg ons: 
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram