fbpx

Ed is de nieuwe Chef Administratie!

Door Dewi | 10 juli 2022

Met een passie voor cijfers maakt hij graag de klant blij. En nu hoopt hij de klanten van GoedOpOrde.nl Zoetermeer blij te maken met kloppende administraties. We hebben het over Ed, onze nieuwe Chef Administratie. Hij stelt zich graag aan jullie voor!

Hoe ben je in de wereld van bedrijfsadministratie terecht gekomen?

Mijn hele leven ben ik al gek op cijfers. Na de MEAO heb ik dan ook tot mijn 38e bij verschillende organisaties op de financiële afdeling gewerkt. Ik merkte op een gegeven moment dat het mij geen voldoening meer gaf om de financiën voor één bedrijf te doen. Toen heb ik in januari 2018 de overstap gemaakt naar een administratie- en belastingadvieskantoor als fiscaal medewerker/relatiebeheerder. Hier leerde ik de fijne kneepjes van het vak en voerde ik de administratie van A tot Z uit.

Wat vind je zo leuk aan je werk?

De switch naar bedrijfsadministratie is een goede stap geweest, want ik krijg er ontzettend veel energie van als alles klopt en ‘GoedOpOrde’ is. En natuurlijk ook om een goed product af te leveren bij de klant. Als de klant blij is, ben ik dat ook!

Ed van der Scheer - Chef Administratie
GoedOpOrde.nl Zoetermeer

En dan ben je bij GoedOpOrde.nl gestart. Hoe kom je bij ons terecht?

Ralph, vestigingshouder van GoedOpOrde.nl Zoetermeer, ken ik nog van een eerder samenwerking. Toen ik de advertentie van Ralph op LinkedIn voorbij zag komen dat hij op zoek was naar een Chef Administratie voor zijn vestiging, twijfelde ik geen moment en heb ik direct contact gezocht. Ondanks dat de samenwerking met hem alweer 17 jaar geleden is, voelde dit in het gesprek niet zo. Het klikte direct.

Goed om te horen! En naast werken…hoe zorg je voor de nodige ontspanning?

Ik breng graag mijn tijd door met mijn vrouw Connie en eigenwijze 10-jarige dochter Sanne. Sinds kort hebben we ook puppy Nova in huis, een kruising tussen een Bordercollie en Australische Sheppard, waar we veel mee knuffelen en lekker mee gaan wandelen. Daarnaast sport ik regelmatig in de sportschool en ik fiets graag. Toen corona net opkwam heb ik helaas mijn fiets verkocht en vanwege de lange levertijden is het tot nu toe niet gelukt om een fijne nieuwe te vinden. Ik wel hoop snel weer lekker een stuk te kunnen fietsen!

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram