fbpx

Wilma is onze nieuwe collega voor jouw bedrijfsadministratie!

Door Roy | 8 februari 2021


Werken op kantoor? Dat lijkt mij dodelijk saai!

Dat zijn de woorden die in mij opkwamen toen ik dacht aan het werken op kantoor, maar dit bleek een grote vergissing. Ik zit al 45 jaar in het vak en het verveelt geen dag!

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het allerleukste vind ik dat je mensen kunt ontlasten door overzicht te geven in hun administratie. Ook kun je een kijkje nemen in het bedrijf van de klant en zo leer je de klanten steeds beter kennen. Daarnaast ervaar ik ook dat je tegenwoordig veel méér bent dan alleen de administrateur die zorgt voor de verwerking van de administratie en de btw-aangiften. Je werkt veel meer samen met de klant en ze stellen regelmatig de leukste vragen op gebied van boekhouden. Je kunt een échte bijdrage leveren!

En naast het werk?

Buiten dat mijn werk ook mijn hobby is, breng ik mijn tijd graag door met vriendinnen. Naar de film of gezellige avondjes waarop veel gekletst en gelachen wordt bij iemand thuis. In de zomer fiets ik graag richting mijn geboorteplaats de Meije of lees ik een goed boek op een heerlijk plekje in het zonnetje langs de Wijde Aa. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij de plaatselijke voetbalvereniging en draai ik met veel plezier bardiensten. Soms tot in de late uurtjes. Maar elke ochtend weer vroeg uit de veren om mijn twee dierbare viervoeters een wandeling van minimaal een uur te bezorgen in de prachtige omgeving vlakbij mijn huis.

Eerste indruk van GoedOpOrde.nl?

Ik zag op de site van GoedOpOrde.nl twee enthousiaste mannen en een heel gezellig team. Na een eerste gesprek voelde het direct erg goed en merkte ik dat er een klik is. Ik krijg energie van mensen die op een positieve manier in het leven staan en licht aan de horizon zien. Ik heb dan ook enorm veel zin om onderdeel te zijn van dit gezellige team!

Jouw bedrijfsadministratie en btw-aangiften zijn bij onze nieuwe collega in goede handen en in orde! Ben jij benieuwd naar wat GoedOpOrde.nl kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met ons!


Meer lezen?

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram