fbpx

Loonkoningin Winny stelt zich voor

Door Roy | 1 december 2020

“Je kinderen horen zingen, een mooier geluid is er niet!”

Winny heeft in haar carrière vele mooie reizen mogen maken. Jarenlang genoot ze hier van, totdat de kinderen kwamen. Dat was voor Winny een mooi moment om in de wereld van de salarisadministratie te duiken.

Waarom salarisadministratie?

Het is een uitdaging om elke maand weer de salarisadministraties van de klanten te verzorgen. De diversiteit van de klanten maakt het werk interessant en het persoonlijk contact met de klant is van groot belang. CAO's veranderen regelmatig en ieder bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen met het personeel. Door goed met je klanten in contact te blijven is het mogelijk om overzicht te bewaren in de jungle van de salarisregels en alle veranderingen. Hierdoor is het werk nooit saai en heeft iedere maand weer genoeg uitdagingen!

En buiten het werk?

Dan ben ik bezig met mijn allergrootste hobby: Zingen! Sinds 2007 zing ik bij Gospel & Soul Choir Elijah. Een fantastische groep mensen waarmee ik gospel-, pop- en soulliedjes zing en ook regelmatig optredens heb. Zo kom ik op de mooiste plekken en heb ik zelfs al mogen optreden op het North Sea Jazz Festival!
De voorliefde voor zingen heb ik doorgegeven aan mijn dochters, want die geven complete concerten vanuit de badkamer. Een geluid waarvoor je mij wakker kunt maken, want er is niets heerlijkers dan het gezang te horen vanuit de woonkamer. Het is een teken dat ze happy zijn en goed in hun vel zitten.

Daarover gesproken, ik ben ook regelmatig aan het sporten om mijn andere hobby, lekker eten en drinken samen met mijn gezellige Brabantse man Gunnar, een beetje te compenseren. Zo blijf ik fit genoeg om én culinair te genieten én om op te treden met het Gospel & Soul Choir.

Eerste indruk

Bij GoedOpOrde.nl ben ik terechtgekomen in een enthousiast team met een duidelijke missie. Ik voel mij er vanaf het eerste moment op mijn gemak en zeg nou zelf, wanneer maak je het nou mee dat je bij je eerste kennismakingsgesprek direct een potje kunt tafeltennissen


Meer lezen?

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram