fbpx

Administratieve held Robin stelt zich voor!

Door Dewi | 23 juni 2021

Robin is de rust zelve en laat zich niet snel gek maken. Dat is niet alleen handig tijdens de stressvolle aangifte maanden, maar komt ook van pas tijdens het gamen. Wat schuilt er nog meer achter deze stille kracht?

Waarom werken met getallen?

Kort gezegd was ik goed met rekenen en ik vond het leuk om het verhaal achter de cijfers te achterhalen. Deze twee facetten kwamen samen in de opleiding richting bedrijfsadministratie.

Robin Simonis

Wat vind je leuk aan je werk?

Het leukste aspect is om de klant mee te nemen en een band op te bouwen. De afwisseling in werkzaamheden is voor mij ook erg belangrijk. Dit is bij een administratiekantoor zeker het geval. Het ene moment verwerk je de administratie en het andere moment ben je een financiële sparringpartner. Dat je de klant écht kunt helpen maakt het werk heel leuk!

“De klant écht kunnen helpen is wat ik leuk vind aan het werk.”

Hoe is je eerste periode bij GoedOpOrde.nl?

Vanaf het eerste moment krijg ik de gelegenheid om zelf werkzaamheden op te pakken. Naast het werken is er ook ruimte voor gezelligheid. Dus tot nu ervaar ik het als een hele leuke en gezellige organisatie!

En in je vrije tijd game je graag. Wat voor games speel je?

Ik speel vooral online games zoals Dota 2, Escape from Tarkov en Counter-Strike. Het mooie aan online gamen is dat je niet gebonden bent aan een locatie. Zo speel ik met vaak met vrienden uit Zuid-Afrika.

Gameroom
Robin heeft als echte gamer een eigen gameroom thuis

Verder nog dingen die je graag doet?

Een potje pollen of een biertje drinken met vrienden is ook altijd gezellig. En sushi eten! Daar mag je me altijd wel voor wakker maken. Zelf sushi maken vind ik trouwens ook leuk om te doen.

Als je een dier zou kunnen zijn, welk dier zou dat dan zijn?

Lastige vraag altijd... Maar ik zou dan kiezen voor een fret. Het zijn enorm nieuwsgierige dieren en als mensen zo’n diertje in huis nemen is dat een bewuste keuze waardoor je gewenst bent. Zelf heb ik overigens ook twee fretten in huis, Dexter en Luna ?.

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram