fbpx

Loonkoningin vindt haar Koning: Welkom Mark!

Door Roy | 2 maart 2022

“ Het tijdig en nauwkeurig afronden van alle werkzaamheden in de dynamische omgeving van de salarisadministratie! Na een heerlijk relaxte zondag, kan ik dit weer de hele week doen! ”

Waarom salarisadministratie?

Ik heb altijd al in de administratieve branche gewerkt. Ruim 13,5 jaar geleden kwam ik op mijn 16e via een bedrijfsstage binnen bij mijn vorige werkgever en daar ben ik eigenlijk al die tijd werkzaam geweest voor verschillende klanten in diverse branches.

Ik hou ervan om veel klantcontact te hebben. En ook al zijn het allemaal verschillende klanten in diverse branches, uiteindelijk hebben ze allemaal één ding gemeen met elkaar: ze willen een kloppende salarisstrook voor hun medewerkers!

Ik werk graag met computers en cijfers en vind het een mooie uitdaging om iedere maand al het werk nauwkeurig en tijdig af te ronden en daarnaast ook de klanten verder te helpen met diverse vraagstukken waar ze tegenaan lopen!

Eerste indruk van GoedOpOrde.nl

En dan na 13,5 jaar kom ik ineens bij GoedOpOrde.nl terecht! Wat ik dacht? Wat een gezellig en fris team van collega’s. De werkomstandigheden en de sfeer op het kantoor zien er gezellig en goed uit en ik voel mij eigenlijk al welkom vanaf de eerste keer dat ik binnenstapte. Zo ben ik ook al bij een borrel uitgenodigd in februari, omdat een collega met zwangerschapsverlof is gegaan en ook daar voelde ik mij direct thuis.

En wat doe je graag buiten het werk?

Mark Koorevaar

Zo veel mogelijk genieten van mijn gezin. Afgelopen december zijn mijn vriendin Merel en ik ouders geworden van onze zoon James. Dus met elkaar op vakantie in binnen- of buitenland, een wandeling in een natuurrijke omgeving of lekker thuis met elkaar op de bank zijn absoluut dingen die ik graag doe. Ook voetbal ik graag. Als de ‘oude ervaren rot’ ben ik het slot op de deur centraal achterin, in het eerste elftal van v.v. Haastrecht. Ik vind het mooi om in een team bezig te zijn met elkaar en om naar een gezamenlijk doel toe te werken.
Helaas gooide Corona de afgelopen seizoenen wat roet in het eten en dus heb ik uiteindelijk een home- en crosstrainer aangeschaft voor thuis. We konden langere tijd niet voetballen en ook het sporten in de sportschool was lang niet mogelijk en we moeten natuurlijk wel een beetje in vorm blijven.

Wat is je favoriete geluid?

Dat is een makkelijke: Een kolkende Johan Cruijff ArenA! Een spannende wedstrijd die op het scherpst van de snede wordt gespeeld en waarbij je het gevoel hebt onderdeel te zijn van één grote zingende familie in het stadion, dat geluid is niet te evenaren!

Tot slot, hoe ziet jouw ideale zondag eruit?

Die begint met een uitgebreid ontbijtje. Daarna wat sporten om vervolgens de dag door te brengen met het gezin. Voetbal kijken met een biertje op de bank en uiteraard sluiten we dan af met een bestelling van Thuisbezorgd!

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram