fbpx

GoedOpOrde.nl Rotterdam

Romeo Bhagwandin is de vestigingsmanager van GoedOpOrde.nl Rotterdam. Vanuit huis werkten veel mensen binnen de familie in de financiële wereld. Het lag voor de hand dat Romeo zijn toekomst ook in de wereld van cijfers zou gaan vinden.

Met een passie voor economie en financiën heeft hij meer dan 20 jaar ervaring opgedaan als interim financial en consultant bij grote en MKB bedrijven. Op een gegeven moment merkte hij dat het tijd was voor verandering. Meer focus op de kleine en MKB ondernemers! Met de drive om ondernemers te helpen met persoonlijk advies en te zorgen voor een financiële administratie die op orde is, besloot Romeo zich aan te sluiten bij GoedOpOrde.nl. 

Als iemand die avontuurlijk is ingesteld, gaat hij graag samen op reis met de klant. Van ingewikkelde belastingaangiftes, omvangrijke jaarrekeningen, periodieke btw-aangiftes of het verwerken van de administratie. Deze professional blijft altijd rustig en zorgt dat hij samen met de klant de reis soepel laat verlopen.
Romeo Bhagwandin
Romeo Bhagwandin
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Over ons kantoor

GoedOpOrde.nl Rotterdam bevindt zich in de Schiecentrale in het Lloydkwartier. Dit pand is een oude elektriciteitscentrale die is getransformeerd tot een plek waar je kunt wonen en werken. Zo zitten er mediabedrijven en zijn er films, series en programma’s opgenomen als Raymann is Laat en Oppassen!!. Een plek waar veel creativiteit te vinden is. Met uitzicht op de Euromast en omringd door water is dit een prachtig plek voor ons kantoor.

GoedOpOrde.nl Rotterdam

Schiehavenkade 408
3024 EZ Rotterdam

Alle diensten bij één administratiekantoor.
GoedOpOrde.nl maakt ondernemen makkelijker!

Administratie
Online boekhouden
Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Op zoek naar een boekhouder in Rotterdam? 
Afspraak maken

Onze andere kantoren

Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Volg ons: 
envelope-ocheck-square-olinkedin-squarephoneenvelope-squareuser-plus
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram