fbpx

Vestigingshouder Ad stelt zich voor!

Door Dewi | 28 februari 2022

Ooit droomde Ad ervan om het transportbedrijf van zijn ouders over te nemen. Na een aantal jaren voor een baas te hebben gewerkt als financieel professional, komt de ondernemersgeest toch weer naar boven. Niet binnen de transportwereld zoals ooit gedacht, maar wel als kantoorhouder van GoedOpOrde.nl. We stellen onze nieuwe vestigingshouder van kantoor Huizen graag aan je voor!

Hoe kwam je van de transportwereld in de financiële hoek terecht?

Juist doordat ik het bedrijf van mijn vader over wilde nemen, heb ik voor een financiële opleiding gekozen. Een goede basiskennis voer financiën zou mij meer inzicht geven en hopelijk voor zorgen dat ik het bedrijf goed zou kunnen runnen. Na mijn HBO-opleiding Financieel Management (MBS, SPD) ben ik via via in de accountancy terecht gekomen. En hierin ben ik dus blijven hangen.

Wat was de reden dat je in de accountancy bleef?

Een van de dingen die ik zo leuk vind, is het helpen van ondernemers met financiële en fiscale vraagstukken. Elke vraag is anders en vraagt ook om een andere oplossing waarbij je soms creatief moet zijn. Ook is het mooi en interessant dat je alle ins en outs weet van een onderneming. In mijn carrière heb ik verschillende ondernemers uit allerlei branches mogen spreken. Door goed te luisteren in combinatie met actuele cijfers kun je ondernemers helpen met het sturen van het bedrijf. Zo help je ondernemers om hun bedrijf (nog) succesvoller te maken. Ik denk vooral in oplossingen in plaats van problemen. Dit alles maakte dat ik enthousiast was en bleef over het vak en dus heb besloten om het transportbedrijf niet over te nemen.

Waarom besloot je het roer om te gooien en een GoedOpOrde.nl kantoor te starten?

Het ondernemersbloed zit toch in mij en het idee van een eigen administratiekantoor zat in mijn hoofd. Alleen ga je harder, samen kom je verder. Daarom ging ik op zoek naar een partij waar ik mee kan samenwerken en niet constant het wiel hoef uit te vinden. Ander belangrijk punt vind ik de continuïteit van de werkzaamheden. Wat er ook gebeurt, deze moet voor klanten gewaarborgd zijn. En dat vind je terug in een goede franchiseformule.

Na een online zoektocht viel GoedOpOrde.nl op tussen de verschillende administratiekantoren met een franchiseformule. Wat mij vooral aansprak was de website en werkwijze. De gesprekken bevestigde dit en toen ging het eigenlijk allemaal heel snel!

Wij zijn heel blij met je komst! En wat moeten we verder nog over jou weten?

Ad

Ik vind vrachtauto’s en transport interessant. Kan natuurlijk ook niet anders doordat in deze wereld ben opgegroeid. En ik houd me graag bezig met automatisering. Als het makkelijker en minder handmatig gedaan kan worden, dan verdiep ik mij daar graag in.

Naast werken vind ik het fijn om te wandelen, maar ook zoek ik het avontuur graag onder water op. Een mooie duik sla ik niet af! En ik kijk graag een films zoals The Gladiator, Braveheart, Bon Bini Beach, Zwartboek. Nogal uiteenlopende smaak dus.

Samen met mijn vrouw Maria en twee kinderen Marielle (3) en Encho (18) woon ik in Huizen. Mijn vrouw is Bulgaarse waardoor we regelmatig op familiebezoek gaan naar Bulgarije. Daarom leer ik ook nog de Bulgaarse taal.

Oké, dat lijkt me moeilijk zat! Als je nog tijd hebt om te slapen…Waar mogen we je dan voor wakker maken?

Nou, laat mij maar lekker slapen. Anders val ik overdag in slaap ?.

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram