fbpx

Warm welkom aan onze nieuwe collega Sandra!

Door Dewi | 25 september 2023

Van schoonheidsspecialiste naar boekhouder. Handig! Sandra begrijpt het ondernemerschap én de financiën. Je kunt dus wel stellen dat we ontzettend blij zijn dat zij sinds enkele weken ons team in Alphen aan den Rijn versterkt. We stellen Sandra graag aan je voor!

Je eerste weken bij GoedOpOrde.nl zitten erop! Hoe bevalt het tot nu toe?

Het voelt echt als een warm bad. Je voelt je hier al snel thuis met de collega’s. Natuurlijk zijn er veel nieuwe dingen die op me afkomen, maar dat hoort ook bij een nieuwe baan.

Heb je altijd al met cijfers willen werken?

Niet per se. Ik ben een hele tijd zelfstandig schoonheidsspecialiste geweest en had een fijne salon aan huis. Dat in de watten leggen van mensen en het zorgen voor anderen is iets wat in mij zit. Dit kon ik kwijt in het werk in de salon. Het stuk bedrijfsadministratie hoorde hier ook bij. En dat vond ik nooit vervelend om te doen.

Dat scheelt! Waarom heb je jouw carrière een andere wending gegeven?

Om verschillende redenen. Het werk in de salon werd lichamelijk te zwaar en ik miste ook wel de gezelligheid van collega’s. Ik kwam bij een bedrijf terecht waar ik 10 jaar lang allerlei administratief werk deed. De afgelopen 2,5 jaar had ik bij een bedrijf een combinatiefunctie van secretarieel werk en boekhouden.

En nu volledig aan de slag in de financiën! Wat vind je er zo leuk aan?.

Ik haal voldoening uit administraties die kloppen. En als het niet klopt? Dan vind ik dat uitzoeken en puzzelen echt heerlijk om te doen. Zeker als het lukt om de puzzel op te lossen! Daarbij vind ik het prettig als er overzicht is. Ook privé hou ik van overzicht en duidelijkheid. Ik ben dus zo’n persoon die overal lijstjes voor maakt. Overzicht geeft mij rust!

Waar mogen we jou ’s nachts voor wakker maken?

Eigenlijk heb ik liever dat je me lekker laat slapen. Maar voor een goed stuk chocolade doe ik wel een oogje open. En dan vooral voor een reep BonBonBloc Praliné!

Heerlijk! Weten we ook gelijk waar we je blij mee kunnen maken op je verjaardag. Heb je nog dromen?

Mijn droom is een vakantie met mijn gezin naar Lapland. Dat lijk me zo bijzonder! Maar een trip met elkaar naar Portugal is ook goed. Voor mezelf zou ik ook graag naar Curaçao of Bonaire willen, maar dan moet ik zonder man gaan denk ik. Die hoeft daar niet per se naartoe haha.

Samenwerken?

Sandra werkt op kantoor GoedOpOrde.nl Alphen aan den Rijn en zorgt er samen met het team voor dat de administratie soepel loopt voor ondernemers in Alphen aan den Rijn en omgeving. Benieuwd hoe zij jou kunnen helpen? Neem dan contact op!

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram