fbpx
Error!
No 'bcn_widget' widget registered in this installation.

GoedOpOrde.nl Utrecht

Roy Spierenburg is mede-eigenaar van GoedOpOrde.nl en vestigingsmanager van GoedOpOrde.nl Utrecht.

Van jongs af aan houdt Roy zich op allerlei manieren met cijfers bezig. Als kleine jongen hield hij zelf al allerlei statistieken bij van de verschillende Europese voetbalcompetities. Naarmate het VWO vorderde werd deze voorliefde voor cijfers alleen maar sterker en werd ook de koppeling met (bedrijfs-)economie steeds interessanter. Met name het inzicht dat cijfers je kunnen geven. De keuze om na de middelbare school direct de accountancy in te duiken was dan ook een hele logische vervolgstap. In de jaren die volgde kreeg Roy veel inzicht in verschillende soorten bedrijven. De bedrijfsprocessen in combinatie met de jaarcijfers was een goed vertrekpunt om zich verder te verdiepen in het helpen van ondernemers en bedrijven.

Met al zijn ervaring binnen de accountancy helpt hij ondernemers om de administratie op orde te houden, inzicht te krijgen in de financiën en om plannen te maken voor de toekomst. Naast de financiële kant heeft Roy ook affiniteit met strategie en marketing. Deze drie facetten kan hij prima met elkaar samen laten komen binnen GoedOpOrde.nl om het bedrijf en de klanten verder te laten groeien. Zijn sociale karakter maakt dat het persoonlijke contact tussen hem en de klant prettig verloopt en er niet alleen naar de cijfers wordt gekeken.
Roy Spierenburg
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Over ons kantoor

Vlabij de stad Utrecht, universiteitsterrein De Uithof en naast uitvalsweg de A2 ben je snel bij kantoor GoedOpOrde.nl Utrecht. Ondanks de goede bereikbaarheid naar Landgoed Oostbroek heb je toch het idee dat je hier midden in de natuur bent. Fluitende vogels, vlinders en herten. De ideale omgeving om samen de toekomst van je onderneming te bespreken!
  • GoedOpOrde.nl Utrecht

GoedOpOrde.nl Utrecht

Bunnikseweg 39
3732 HV De Bilt

Alle diensten bij één administratiekantoor.
GoedOpOrde.nl maakt ondernemen makkelijker!

Administratie
Online boekhouden
Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Op zoek naar een boekhouder in Leiden? 
Afspraak maken

Onze andere kantoren

Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram