fbpx

Administratiekantoor Leiden

Roy Spierenburg is mede-eigenaar van GoedOpOrde.nl en vestigingsmanager van administratiekantoor Leiden.

Jong geleerd
Van jongs af aan houdt Roy zich op allerlei manieren met cijfers bezig. Als kleine jongen hield hij zelf al allerlei statistieken bij van de verschillende Europese voetbalcompetities. Naarmate het VWO vorderde werd deze voorliefde voor cijfers alleen maar sterker en werd ook de koppeling met (bedrijfs-)economie steeds interessanter. Met name het inzicht dat cijfers je kunnen geven. De keuze om na de middelbare school direct de accountancy in te duiken was dan ook een hele logische vervolgstap. In de jaren die volgde kreeg Roy veel inzicht in verschillende soorten bedrijven. De bedrijfsprocessen in combinatie met de jaarcijfers was een goed vertrekpunt om zich verder te verdiepen in het helpen van ondernemers en bedrijven.

Meer dan alleen cijfers
Met al zijn ervaring binnen de accountancy helpt hij ondernemers om de administratie op orde te houden, inzicht te krijgen in de financiën en om plannen te maken voor de toekomst. Naast de financiële kant heeft Roy ook affiniteit met strategie en marketing. Deze drie facetten kan hij prima met elkaar samen laten komen binnen GoedOpOrde.nl om het bedrijf en de klanten verder te laten groeien. Zijn sociale karakter maakt dat het persoonlijke contact tussen hem en de klant prettig verloopt en er niet alleen naar de cijfers wordt gekeken.

Ondernemersspirit
Naast zijn passie om ondernemers te helpen met de financiën, deelt hij ook graag zijn ondernemerservaringen (en liefde voor whisky) met anderen. Dit doet hij samen met Paul Tuinenburg van Impacter in Ondernemersspirit - De podcast. Hier worden onderwerpen aangesneden over het ondernemerschap onder het genot van een glas whisky en regelmatig leuke gasten.
Roy Spierenburg
Roy Spierenburg
Financieel Strateeg
NOAB-keurmerk

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Jouw administratie altijd op orde

Ondernemen is hard werken, dat zal niemand ontkennen. Natuurlijk wil je weten of al je inspanningen wat opleveren. Het is daarom geen overbodige luxe om je boekhouding altijd op orde te hebben én om deze ten alle tijden in te kunnen zien. Naast het up-to-date hebben van de cijfers is het fijn om met iemand te kunnen sparren over strategie en financiën. Bij administratiekantoor GoedOpOrde.nl Leiden ben je hiervoor aan het juiste adres!  
IB tips voor de zzp'er

Administratiekantoor Leiden

Met een team van financieel professionals verzorgt GoedOpOrde.nl de complete bedrijfsadministratie, doen we de belastingaangiften en stellen we jaarrekeningen op. Personeel? Dan nemen we salarisadministratie ook graag uit handen. Op basis van de cijfers kijken we samen naar de toekomst en hoe jij je doelen als ondernemer kunt bereiken. Zo groeien we samen verder!

Online boekhouden

Losse bonnen en mappen aanleveren is niet meer van deze tijd. Je kunt je administratie daarom digitaal aanleveren via je laptop of app.  We verwerken de administratie zo snel mogelijk zodat je via jouw persoonlijke dashboard de actuele cijfers ziet. Zo weet je altijd hoe je bedrijf ervoor staat.

Tijd voor ondernemen

Wil jij je focussen op je onderneming en doen waar je het meeste energie van krijgt zonder je zorgen te maken om de administratie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons administratiekantoor in Leiden voor meer informatie.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Waarom met ons samenwerken?

Online inzage

Via je smartphone, tablet of laptop heb je 24/7 online inzage in je cijfers. Het enige wat je nodig hebt is internet!

Tijd besparen

Wij nemen de (salaris) administratie en aangiften volledig uit handen. Zo bespaar je al snel 70% tijd!

Proactief advies

Wij kijken altijd mee in de boekhouding van de ondernemer. Vallen ons zaken op? Dan adviseren we proactief.

Vaste prijs

Door onze (maatwerk) pakketten weet je precies welke boekhoudkosten je hebt. Geen verrassende facturen achteraf!
Meer informatie

Prijzen

Er zitten natuurlijk kosten verbonden aan een samenwerking met ons. Zie dit als een investering om je bedrijf financieel op orde te hebben zodat je verder kunt groeien. 

ZZP

€ 80
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

BV

€ 125
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

Maak kennis met het team

Wilma Habes
Administratieve Alleskunner
Wilma is onze levensgenieter! Ondanks dat ze veel plezier haalt uit haar werk, gaat ze ook graag met haar honden en een goed boek in het zonnetje genieten langs de Wijde Aa. Even bijkomen van een gezellige avond met vriendinnen!
Robin Simonis
Robin Simonis
Administratie Alleskunner
Als echte gamer weet Robin snel te schakelen tussen de administratie van de klant. Lastig uitzoekwerk? Robin weet het altijd uit te zoeken. En na het werk beloont hij zijn harde werk met heerlijke verse sushi terwijl hij online een potje gamet met zijn internationale vrienden.
Winny Roggeveen
Loonkoningin
Winny is de zangeres van onze club. Na weer een succesvolle verloning geniet ze eerst van een culinaire avond en daarna gaat ze zingend en swingend het weekend in! En als ze tijd over heeft? Dan is ze aan het zwoegen in de sportschool!
Mark Koorevaar
Mark Koorevaar
Loonkoning
Mark scoort graag bij onze klanten door op tijd te verlonen. Na de vrijdagmiddag borrel snelt deze familieman naar zijn gezin. En in het weekend? Dan scoort hij graag bij zijn teamgenoten en speelt hij de sterren van de hemel op het voetbalveld!
Dewi de Gans
Netwerkende Marketeer
Dewi is de energieke fitgirl van het team. Het zorgen voor een optimale klantrelatie en het bedenken van creatieve marketinguitingen is waar zij blij van wordt. Buiten werktijd is sporten haar ding en worden er nieuwe ideeën bedacht bij een goed glas wijn!
Marinde van der Slot
Marinde van der Slot
Administratieve Alleskunner
Administraties op orde brengen en houden is Marinde op het lijf geschreven. Tussendoor is ze altijd in voor een gezellig praatje. En in haar vrije tijd zie je haar met een camera foto's maken tijdens heerlijke wandelingen of leuke uitjes.

Over ons kantoor

Langs de Oude Rijn vindt je op de grens van Leiden en Leiderdorp administratiekantoor GoedOpOrde.nl Leiden. Het oude pand zorgt voor een rustige en fijne sfeer net buiten de drukke stad. Een fijne plek om rust en overzicht te brengen in de administraties van onze ondernemende klanten. We zitten hier met allemaal verschillende ondernemers wat inspireert en ook nog eens gezellig is! 

GoedOpOrde.nl Leiden

Hoofdstraat 1
2351 AA  Leiderdorp
BTW: NL861408159B01
KvK: 78459931

Op zoek naar een boekhouder in Leiden? 

Waarom kiezen voor GoedOpOrde.nl?

Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Online boekhouden
Administratie
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
laptop-phonebubbleclockthumbs-up
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram