fbpx
Leiden > GoedOpOrde.nl

GoedOpOrde.nl Leiden

Roy Spierenburg is mede-eigenaar van GoedOpOrde.nl en vestigingsmanager van GoedOpOrde.nl Leiden.

Van jongs af aan houdt Roy zich op allerlei manieren met cijfers bezig. Als kleine jongen hield hij zelf al allerlei statistieken bij van de verschillende Europese voetbalcompetities. Naarmate het VWO vorderde werd deze voorliefde voor cijfers alleen maar sterker en werd ook de koppeling met (bedrijfs-)economie steeds interessanter. Met name het inzicht dat cijfers je kunnen geven. De keuze om na de middelbare school direct de accountancy in te duiken was dan ook een hele logische vervolgstap. In de jaren die volgde kreeg Roy veel inzicht in verschillende soorten bedrijven. De bedrijfsprocessen in combinatie met de jaarcijfers was een goed vertrekpunt om zich verder te verdiepen in het helpen van ondernemers en bedrijven.

Met al zijn ervaring binnen de accountancy helpt hij ondernemers om de administratie op orde te houden, inzicht te krijgen in de financiën en om plannen te maken voor de toekomst. Naast de financiële kant heeft Roy ook affiniteit met strategie en marketing. Deze drie facetten kan hij prima met elkaar samen laten komen binnen GoedOpOrde.nl om het bedrijf en de klanten verder te laten groeien. Zijn sociale karakter maakt dat het persoonlijke contact tussen hem en de klant prettig verloopt en er niet alleen naar de cijfers wordt gekeken.
Roy Spierenburg
Financieel Strateeg
NOAB-keurmerk

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Maak kennis met het team

Winny Roggeveen
Loonkoningin
Winny is de zangeres van onze club. Na weer een succesvolle verloning geniet ze eerst van een culinaire avond en daarna gaat ze zingend en swingend het weekend in! En als ze tijd over heeft? Dan is ze aan het zwoegen in de sportschool!
Wilma Habes
Administratieve Alleskunner
Wilma is onze levensgenieter! Ondanks dat ze veel plezier haalt uit haar werk, gaat ze ook graag met haar honden en een goed boek in het zonnetje genieten langs de Wijde Aa. Even bijkomen van een gezellige avond met vriendinnen!
Senna Bosland
Senna Bosland
Administratieve Alleskunner
De altijd gezellige Senna is graag onder de mensen. Ze verlegt graag haar grenzen en gaat geen uitdaging uit de weg. Het op orde krijgen van een ingewikkelde administratie is voor haar dan ook geen probleem! In het weekend zoekt ze graag de gezelligheid op bij haar vriendinnen.
Dewi de Gans
Netwerkende Marketeer
Dewi is de energieke fitgirl van het team. Het zorgen voor een optimale klantrelatie en het bedenken van creatieve marketinguitingen is waar zij blij van wordt. Buiten werktijd is sporten haar ding en worden er nieuwe ideeën bedacht bij een goed glas wijn!

Over ons kantoor

Langs de Oude Rijn vindt je kantoor GoedOpOrde.nl Leiden. Het oude pand zorgt voor een rustige en fijne sfeer net buiten de drukke stad.  

GoedOpOrde.nl Leiden

Hoofdstraat 1
2351 AA  Leiderdorp

Alle diensten bij één administratiekantoor.
GoedOpOrde.nl maakt ondernemen makkelijker!

Administratie
Online boekhouden
Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Op zoek naar een boekhouder in Leiden? 
Afspraak maken
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Volg ons: 
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram