fbpx

Boekhouder Gouda

Met veel enthousiasme helpt Kim Roest ondernemers in Gouda en omgeving met het op orde houden van hun financiële administratie. Als boekhouder in Gouda verwerkt Kim niet alleen de administratie van de klanten, maar geeft zij ook financieel advies. 

Financieel strateeg
Na haar universitaire studie heeft Kim de afgelopen jaren een breed scala aan kennis en ervaring opgedaan in de financiële wereld. Zo deed zo onder andere boekenonderzoek (due diligence), controlling werkzaamheden was ze financieel manager. Hierdoor kan ze snel de financiële situatie van een bedrijf doorlichten om zo de kansen en/of risico's snel in kaarte te brengen.

Samenwerken
Cijfers vertellen altijd een verhaal en het verhaal van jou onderneming bespreekt Kim graag met ondernemers. Zoek jij een boekhouder in Gouda? Kim bespreekt graag vrijblijvend de mogelijkheden met jou.
Kim Roest
Kim Roest
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Doen waar je goed in bent

Als ondernemer moet je veel verschillende petten op kunnen zetten. Niet elke pet past je even goed en daarom kan het lonen om werkzaamheden uit te besteden waar je minder goed in bent of wat te veel tijd kost. De boekhouding is vaak zo'n ding wat je als ondernemer graag uitbesteedt, omdat dit vaak in de avonden of weekenden wordt gedaan. In deze tijd die je liever andere dingen. 

Bij GoedOpOrde.nl snappen we dat je als ondernemer graag doet waar jij goed in bent en nemen de administratie graag uit handen. Doordat wij de boekhouding dagelijks bijwerken heb je altijd een up-to-date overzicht van je financiën. Handig toch!
IB tips voor de zzp'er

Boekhouder Gouda

Onze financieel professionals ontzorgen je graag door de volledige boekhouding uit handen te nemen en de aangiften op tijd in te dienen. Jaarrekeningen, salarisadministratie, strategisch of financieel advies. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Samen kijken we naar jou ondernemingsdoelen en adviseren je graag om deze doelen te halen. 

Online boekhouden

Het is niet meer van deze tijd om met mappen te slepen. Via de app of laptop kun je alle facturen en bonnen digitaal aanleveren. Als je wilt kun je zelfs je facturen vanuit het pakket versturen. In je persoonlijke dashboard zie je snel hoe je bedrijf er financieel voor staat. Makkelijk en snel!

Focus op je onderneming

Wil jij je graag focussen op je bedrijf zonder je druk te maken om de boekhouding? Neem contact met ons op om te kijken wat GoedOpOrde.nl voor je kan betekenen. Wij zijn jouw boekhouder in Gouda!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Over GoedOpOrde.nl Gouda

GoedOpOrde.nl Gouda is gevestigd in een van de drie energiezuinige kantoortorens met uitzicht op de Gouwe. De torens zijn onderdeel van een project die zijn uitgeroepen door Agentschap NL tot een van de duurzaamste panden van Nederland. Een prima plek om te ondernemen!

Daarnaast is Gouda een prachtige stad midden in het Groene Hart. Het is een stad met veel historie en staat ook wel bekend om zijn Kaasmarkt en de gezellige oude binnenstad. De stad is centraal gelegen in Zuid-Holland, tussen de vier grote steden. Goed bereikbaar voor ondernemers in en rondom Gouda.
  • GOO Gouda
    GOO Gouda
    GOO Gouda
    GOO Gouda

GoedOpOrde.nl Gouda

Tielweg 3
2803 PK  Gouda
BTW: NL003942021B22
KvK: 84283858

Op zoek naar een boekhouder in 
Gouda? 

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor GoedOpOrde.nl?

Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Online boekhouden
Administratie
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram