fbpx
Alphen aan den Rijn > GoedOpOrde.nl

Alphen aan den Rijn

Ons hoofdkantoor bevindt zich dichtbij de Rijn. Centraal gelegen tussen de grote steden in de Randstad zorgen wij dat de administratie van onze klanten op orde is. Rondom ons kantoor zitten veel ondernemers waardoor het gezellig bedrijvig is. Op ons dakterras kijken we uit over het mooie Alphen aan den Rijn en bedenken we nieuwe ideeën om het ondernemen voor onze klanten nog makkelijker te maken! 

Op zoek naar een boekhouder in de omgeving Alphen aan den Rijn? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak om te kijken hoe we jou kunnen helpen!


Kopje koffie doen?
Alphen a d Rijn
Kantoor Alphen aan den Rijn

Vestigingsmanager

Martijn Kulk
Financieel Strateeg

Maak kennis met het team

Dewi de Gans
Netwerkende Marketeer
Dewi is de energieke fitgirl van het team. Het zorgen voor een optimale klantrelatie en het bedenken van creatieve marketinguitingen is waar zij blij van wordt. Buiten werktijd is sporten haar ding en worden er nieuwe ideeën bedacht bij een goed glas wijn!
Joost van der Hoorn
Spreadsheetridder
Joost is de sportieve tornado van het team. Orde scheppen in de administratie van zijn klanten is waar Joost gelukkig van wordt, terwijl hij ondertussen zijn volgende droomreis vast aan het plannen is!
Ramona den Dubbelden
Administratieve Alleskunner
Ramona is gek op haar paarden en op die heerlijke mok warme chocolademelk die ze drinkt als ze jou administratie op orde brengt en houdt!
Giovanni Kleisma
Administratieve Alleskunner
Giovanni is de jonge frisse wind tussen de oudjes. Zoals hij iedere zaterdag de lijnen uitzet als captain van zijn voetbalelftal, zo zorgt hij ook voor de structuur en juiste verwerking van jouw administratie!
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze vestigingen

Alphen aan den RijnUtrechtDen Haag
Volg ons: 
linkedin-squarephoneenvelopeenvelope-square
Open chat
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram