Alphen aan den Rijn > Goed Op Orde

Alphen aan den Rijn

Ons hoofdkantoor is gevestigd in een prachtige oude Cacao- en Chocoladefabriek Baronie in Alphen aan den Rijn. In 2001 kwam de fabriek na 47 jaar leeg te staan en daarmee verdween de heerlijke geur van chocolade die om het pand heen hing. De bedrijvigheid en groei van toen zetten wij door in dit pand, maar dan in een moderner jasje. Een mooie inspirerende plek om over jouw onderneming en groei te praten!

Op zoek naar een boekhouder in de omgeving Alphen aan den Rijn? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak om te bespreken waar wij je kunnen ontzorgen!

Vestigingsmanager

Martin Kulk
Financieel strateeg

Maak kennis met het team

Dewi Wolswijk
Netwerkende Marketeer
Dewi is de energieke fitgirl van het team. Het zorgen voor een optimale klantrelatie en het bedenken van creatieve marketinguitingen is waar zij blij van wordt. Buiten werktijd is sporten haar ding en worden er nieuwe idee├źn bedacht bij een goed glas wijn!
Joost van der Hoorn
Spreadsheetridder
Joost is de sportieve tornado van het team. Orde scheppen in de administratie van zijn klanten is waar Joost gelukkig van wordt, terwijl hij ondertussen zijn volgende droomreis vast aan het plannen is!
Ramono den Dubbelden
Administratieve Alleskunner
Ramona is gek op haar paarden en op die heerlijke mok warme chocolademelk die ze drinkt als ze jou administratie op orde brengt en houdt!
Giovanni Kleisma
Administratieve Alleskunner
Giovanni is de jonge frisse wind tussen de oudjes. Zoals hij iedere zaterdag de lijnen uitzet als captain van zijn voetbalelftal, zo zorgt hij ook voor de structuur en juiste verwerking van jouw administratie!

Contact

0172-760924
info@goedoporde.nl
Btw-nummer: NL855576716B01
KvK: 6423107
Maak nu een afspraak
Baronie 54
2404 XG 
Alphen aan den Rijn

Onze vestigingen

Alphen aan den RijnUtrechtDen Haag
Volg ons: 
linkedin-squareenvelope-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram