fbpx
Alphen aan den Rijn > GoedOpOrde.nl

GoedOpOrde.nl Alphen aan den Rijn

Martijn Kulk is de trotse oprichter van GoedOpOrde.nl en runt het bedrijf samen met mede-eigenaar Roy Spierenburg.

Dat hij ooit koos voor het werken in de financiële wereld is niet heel gek. Binnen zijn familie hebben ze allemaal een cijfertik en op de middelbare school bleek al snel dat Martijn die affiniteit met getallen deelde. Economie was een favoriet vak waarbij het onderdeel bedrijfseconomie hem cijfermatig erg trok. De richting voor een verdere studie en beroep was duidelijk.

Uiteindelijk kwam hij in de accountancy wereld terecht waar hij brede kennis en ervaring op heeft gedaan op allerlei financiële gebieden. Met begrip van de cijfers en bedrijfsprocessen had hij een visie hoe je ondernemers kon helpen. En zo ontstond het idee om een eigen kantoor te starten en deze naar eigen inzicht te runnen en zo de financiële administratie voor ondernemers makkelijker te maken. Dit is uitgegroeid tot een kantoor waar een uitgebreid scala aan diensten worden geboden aan kleine en grote ondernemingen.

Het aan de juiste knoppen draaien en oplossingen zoeken samen met de klant geeft hem veel energie. Hierdoor is het eigenlijk geen werk, maar het uitoefenen van een hobby. Met passie voor zijn vak en goede inzichten bouwt Martijn graag aan een lange termijnvisie. Niet gek dat GoedOpOrde.nl daarom al 12 jaar bestaat! Zo werkt hij ook met klanten en werkt graag naar een prettige lange termijnrelatie toe waarin je samen verder kunt groeien.
Martijn Kulk
Martijn Kulk
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Maak kennis met het team

Dewi de Gans
Netwerkende Marketeer
Dewi is de energieke fitgirl van het team. Het zorgen voor een optimale klantrelatie en het bedenken van creatieve marketinguitingen is waar zij blij van wordt. Buiten werktijd is sporten haar ding en worden er nieuwe ideeën bedacht bij een goed glas wijn!
Joost van der Hoorn
Spreadsheetridder
Joost is de sportieve tornado van het team. Orde scheppen in de administratie van zijn klanten is waar Joost gelukkig van wordt, terwijl hij ondertussen zijn volgende droomreis vast aan het plannen is!
Ramona den Dubbelden
Administratieve Alleskunner
Ramona is gek op haar paarden en op die heerlijke mok warme chocolademelk die ze drinkt als ze jou administratie op orde brengt en houdt!
Giovanni Kleisma
Administratieve Alleskunner
Giovanni is de jonge frisse wind tussen de oudjes. Zoals hij iedere zaterdag de lijnen uitzet als captain van zijn voetbalelftal, zo zorgt hij ook voor de structuur en juiste verwerking van jouw administratie!
Vera van Rijn
Vera van Rijn
Administratieve Alleskunner
Vera is het zorgzame type binnen het team. Ondanks haar hoeveelheid aan ervaring leert ze graag nieuwe dingen. En tijdens het op orde houden van jouw administratie zingt gezellig mee met de radio.
Senna Bosland
Senna Bosland
Administratie Alleskunner
De altijd gezellige Senna is graag onder de mensen. Ze verlegt graag haar grenzen en gaat geen uitdaging uit de weg. Het op orde krijgen van een ingewikkelde administratie is voor haar dan ook geen probleem! In het weekend zoekt ze graag de gezelligheid op bij haar vriendinnen.

Over ons kantoor

GoedOpOrde.nl Alphen aan den Rijn is het hoofdkantoor en bevindt zich dichtbij de Rijn. Centraal gelegen tussen de grote steden in de Randstad zorgen wij dat de administratie van onze klanten op orde is. Rondom ons kantoor zitten veel ondernemers waardoor het gezellig bedrijvig is. Op ons dakterras kijken we uit over het mooie Alphen aan den Rijn en bedenken we nieuwe ideeën om het ondernemen voor onze klanten nog makkelijker te maken!
  • Alphen a d Rijn
    Kantoor Alphen aan den Rijn
    Kantoor GoedOpOrde.nl Alphen aan den Rijn
    Kennissessie GoedOpOrde.nl

GoedOpOrde.nl Alphen aan den Rijn

Ondernemingsweg 2C
2404 HN  Alphen aan den Rijn

Alle diensten bij één administratiekantoor.
GoedOpOrde.nl maakt ondernemen makkelijker!

Administratie
Online boekhouden
Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Op zoek naar een boekhouder in Alphen aan den Rijn? 
Afspraak maken

Onze andere kantoren

Volg ons: 
envelope-ocheck-square-olinkedin-squarephoneenvelope-squareuser-plus
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram