fbpx
Boekhouder Alphen aan den Rijn > GoedOpOrde.nl

Boekhouder Alphen aan den Rijn

Martijn Kulk bedacht ruim 12 jaar geleden dat het op administratief vlak voor ondernemers allemaal veel makkelijker kon. Dat is de reden dat hij GoedOpOrde.nl heeft opgericht. Als boekhouder in Alphen aan den Rijn helpen we, inmiddels met een team van financieel professionals, ondernemers in de regio met hun bedrijfsadministratie, belastingen, financieel en strategisch advies. 

Cijferbaas
Al vroeg in zijn leven ontdekte Martijn dat hij goed met getallen was. Niet heel gek gezien veel familieleden affiniteit hebben met cijfers. Met economie als favoriete vak op de middelbare school was de richting van zijn vervolgstudie bepaald.

In de jaren die volgden deed hij veel kennis en ervaring op in de wereld van de accountancy. Langzaam ontstond een eigen visie op het helpen van ondernemers. Die visie uitte zich in de oprichting van administratiekantoor GoedOpOrde.nl waar de financiële administratie voor ondernemers makkelijker wordt gemaakt.

Administratie
Martijn zegt wel eens gekscherend dat zijn werk eigenlijk een uit de hand gelopen hobby is. Met veel passie werkt hij samen met klanten aan een lange termijnrelatie. En dit inmiddels al ruim 12 jaar lang! 
Martijn Kulk
Martijn Kulk
Financieel Strateeg
NOAB-keurmerk

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Doen waar je goed in bent

Als ondernemer moet je veel verschillende petten op kunnen zetten. Niet elke pet past je even goed en daarom kan het lonen om werkzaamheden uit te besteden waar je minder goed in bent of wat te veel tijd kost. De boekhouding is vaak zo'n ding wat je als ondernemer graag uitbesteedt, omdat dit vaak in de avonden of weekenden wordt gedaan. In deze tijd die je liever andere dingen. 

Bij GoedOpOrde.nl snappen we dat je als ondernemer graag doet waar jij goed in bent en nemen de administratie graag uit handen. Doordat wij de boekhouding dagelijks bijwerken heb je altijd een up-to-date overzicht van je financiën. Handig toch!
IB tips voor de zzp'er

Boekhouder Alphen aan den Rijn

Onze financieel professionals ontzorgen je graag door de volledige boekhouding uit handen te nemen en de aangiften op tijd in te dienen. Jaarrekeningen, salarisadministratie, strategisch of financieel advies. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Samen kijken we naar jou ondernemingsdoelen en adviseren je graag om deze doelen te halen. 

Online boekhouden

Het is niet meer van deze tijd om met mappen te slepen. Via de app of laptop kun je alle facturen en bonnen digitaal aanleveren. Als je wilt kun je zelfs je facturen vanuit het pakket versturen. In je persoonlijke dashboard zie je snel hoe je bedrijf er financieel voor staat. Makkelijk en snel!

Focus op je onderneming

Wil jij je graag focussen op je bedrijf zonder je druk te maken om de boekhouding? Neem contact met ons op om te kijken wat GoedOpOrde.nl voor je kan betekenen. Wij zijn jouw boekhouder in Alphen aan den Rijn!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

CONTACT

Prijzen

Er zitten natuurlijk kosten verbonden aan een samenwerking met ons. Zie dit als een investering om je bedrijf financieel op orde te hebben zodat je veder kunt groeien. 

ZZP

€ 75
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

BV

€ 125
Vanaf prijs per maand 
exclusief btw
MEER

Maak kennis met het team

Dewi de Gans
Netwerkende Marketeer
Dewi is de energieke fitgirl van het team. Het zorgen voor een optimale klantrelatie en het bedenken van creatieve marketinguitingen is waar zij blij van wordt. Buiten werktijd is sporten haar ding en worden er nieuwe ideeën bedacht bij een goed glas wijn!
Joost van der Hoorn
Spreadsheetridder
Joost is de sportieve tornado van het team. Orde scheppen in de administratie van zijn klanten is waar Joost gelukkig van wordt, terwijl hij ondertussen zijn volgende droomreis vast aan het plannen is!
Ramona den Dubbelden
Administratieve Alleskunner
Ramona is gek op haar paarden, kippen en katten die ze huis met haar man en kinderen met liefde verzorgd. Maar ook geniet ze van een heerlijke mok warme chocolademelk die ze drinkt als ze jou administratie op orde brengt en houdt!
Giovanni Kleisma
Administratieve Alleskunner
Giovanni is de jonge frisse wind tussen de oudjes. Zoals hij iedere zaterdag de lijnen uitzet als captain van zijn voetbalelftal, zo zorgt hij ook voor de structuur en juiste verwerking van jouw administratie!
Robin Simonis
Robin Simonis
Administratie Alleskunner
Als echte gamer weet Robin snel te schakelen tussen de administratie van de klant. Lastig uitzoekwerk? Robin weet het altijd uit te zoeken. En na het werk beloont hij zijn harde werk met heerlijke verse sushi terwijl hij online een potje gamed met zijn internationale vrienden.
Winny Roggeveen
Loonkoningin
Winny is de zangeres van onze club. Na weer een succesvolle verloning geniet ze eerst van een culinaire avond en daarna gaat ze zingend en swingend het weekend in! En als ze tijd over heeft? Dan is ze aan het zwoegen in de sportschool!
Marinde van der Slot
Marinde van der Slot
Administratieve Alleskunner
Administraties op orde brengen en houden is Marinde op het lijf geschreven. Tussendoor is ze altijd in voor een gezellig praatje. En in haar vrije tijd zie je haar met een camera foto's maken tijdens heerlijke wandelingen of leuke uitjes.

Over GoedOpOrde.nl Alphen aan den Rijn

GoedOpOrde.nl Alphen aan den Rijn is het hoofdkantoor en bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, dichtbij de Rijn. Centraal gelegen tussen de grote steden in de Randstad zorgen wij dat de administratie van onze klanten op orde is. Rondom ons kantoor zitten veel ondernemers waardoor het gezellig bedrijvig is. Op ons dakterras kijken we uit over het mooie Alphen aan den Rijn en bedenken we nieuwe ideeën om het ondernemen voor onze klanten nog makkelijker te maken!
  • Alphen a d Rijn
    Kantoor Alphen aan den Rijn
    Kantoor GoedOpOrde.nl Alphen aan den Rijn
    Kennissessie GoedOpOrde.nl

GoedOpOrde.nl Alphen aan den Rijn

Ondernemingsweg 2C
2404 HN  Alphen aan den Rijn

Alle diensten bij één boekhouder.
GoedOpOrde.nl maakt ondernemen makkelijker!

Administratie
Online boekhouden
Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Zoek jij een boekhouder in Alphen aan den Rijn?
Afspraak maken
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Volg ons: 
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram