fbpx

GoedOpOrde.nl Zoetermeer

Sinds 1 november 2020 is Barry Loef de vestigingsmanager van GoedOpOrde.nl Zoetermeer. Dienstverlening en ondernemers helpen met hun financiën is voor hem meer een hobby dan werk. Dit is exact wat GoedOpOrde.nl als speerpunt heeft richting haar klanten: passie, deskundigheid en een dienstverlenende instelling. En dit allemaal met een goede vorm van communicatie: helder en transparant!

Barry heeft al 16 jaar ervaring in de accountancy bij een middelgroot accountantskantoor in Nederland, een aantal interim-opdrachten als controller bij MKB-bedrijven en het ondersteunen van ondernemingen bij de accountantscontrole. Hierdoor heeft hij een breed pakket aan kennis en ervaring opgedaan op het gebied van financiën bij vooral wat grotere MKB-organisaties. Ondanks het plezier wat hij uit zijn werk haalde, wilde hij zijn kennis en ervaring breder inzetten om kleinere (startende) ondernemers te helpen en begeleiden bij hun financiën. Van zzp’er tot kleinere ondernemingen die hulp nodig hebben bij het inrichten en bijhouden van de financiële administratie, maar ook ondernemers die vooruit willen kijken ten aanzien van het nemen van investerings- en strategische beslissingen om hun onderneming te laten groeien!

Al met al is Barry een alleskunner op financieel gebied en vindt hij het ook erg leuk én belangrijk om veel afwisseling in zijn werk en opdrachten te hebben. En niet onbelangrijk, wil hij blijven leren en zich verdiepen in nieuwe uitdagingen. Dus, geef jij Barry zijn nieuwe uitdaging?
Barry Loef
Barry Loef
Financieel Strateeg

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Maak kennis met het team

Dewi de Gans
Netwerkende Marketeer
Dewi is de energieke fitgirl van het team. Het zorgen voor een optimale klantrelatie en het bedenken van creatieve marketinguitingen is waar zij blij van wordt. Buiten werktijd is sporten haar ding en worden er nieuwe ideeën bedacht bij een goed glas wijn!
Vera van Rijn
Vera van Rijn
Administratieve Alleskunner
Vera is het zorgzame type binnen het team. Ondanks haar hoeveelheid aan ervaring leert ze graag nieuwe dingen. En tijdens het op orde houden van jouw administratie zingt gezellig mee met de radio.

Over ons kantoor

GoedOpOrde Zoetermeer bevindt zich in het gezellige ondernemersgebouw van Sharebiz. In dit moderne kantoorpand verzorgen wij de administratie van onze klanten. We hebben meerdere vergader- en presentatieruimtes tot onze beschikking en uiteraard ontbreekt een gezellige bar voor een informeel overleg of onze vrijdagmiddagborrel niet! Het kantoor ligt pal langs de N470 op steenworp afstand van de A12 en is zeer goed bereikbaar. Parkeren is gratis en kan pal voor de deur. Een mooie plek in een bruisende groeistad is het ingrediënt om samen met onze klanten door te groeien!

GoedOpOrde.nl Zoetermeer

Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer

Alle diensten bij één administratiekantoor.
GoedOpOrde.nl maakt ondernemen makkelijker!

Administratie
Online boekhouden
Bedrijfsadvies
Belastingadvies
Salarisadministratie
Op zoek naar een boekhouder in Zoetermeer? 
Afspraak maken

Onze andere kantoren

Volg ons: 
envelope-ocheck-square-olinkedin-squarephoneenvelope-squareuser-plus
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram