fbpx
Vereniging Op Orde > GoedOpOrde.nl

Vereniging Op Orde

Als vereniging heb je een focus op je leden en op een gemeenschappelijk doel. Winst maken is daarbij niet het belangrijkste, maar voldoende financiën zijn wel nodig om de vereniging in leven te houden. Of je nu een sportvereniging bent of een Vereniging van Eigenaren voor een pand.

Administratie
Ondanks de sociale aard van jouw vereniging mag de administratie niet worden onderschat. De begroting moet in balans zijn om zo financieel gezond te blijven. Gezien je over het algemeen afhankelijk bent van ledencontributies is ook belangrijk dat de ledenadministratie op orde is. Je bent dit ook wettelijk verplicht. Wanneer je dit goed in (laat) richten kun je tijd besparen. Zo houdt je met elkaar meer tijd over voor de activiteiten van de vereniging!

Hoe wij jou ontzorgen?
Op elk gewenst moment, maar minstens een keer per maand, lever je de administratie digitaal aan bij ons. Dit kan heel simpel via je smartphone of tablet. Dagelijks controleert ons enthousiaste team of er iets is ingestuurd. Doordat we een bankkoppeling kunnen maken worden de ontvangsten en betalingen dagelijks bijgewerkt. Scheelt weer een bestand doorsturen! Wil je weten hoe de stichting ervoor staat? Kijk dan op elk moment in de app van Exact Online zodat je niet voor verrassingen komt te staan!
Wij maken ondernemen makkelijker!
Benieuwd hoe wij jou kunnen ontzorgen? In een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek bespreken we graag de mogelijkheden.
Ik wil meer weten!
Wat kost dit?
Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden stellen we een offerte op die past bij de behoefte. Zo zorgen we ervoor dat de verwachtingen helder zijn en de vereniging wordt ontzorgd voor een vaste prijs per maand. Benieuwd naar wat wij voor jouw vereniging kunnen betekenen? We bespreken graag jouw wensen in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

Onze prijslijst
En er is meer…
Naast het verwerken van de administratie kunnen we diverse werkzaamheden aanbieden:
- Inrichten van een juiste en volledige administratie
- Opstellen van een begroting
- Opmaken van de jaarrekening
- Bespreken van de jaarrekening tijdens de bestuursvergadering
- Financiële rapportages opmaken per maand/kwartaal
- Advisering/sparringpartner (op locatie)

Is er een accountantsverklaring nodig en heb je geen accountant? Wij hebben binnen ons team een eigen ervaren accountant die hierbij kan helpen.

Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Alphen aan den RijnDen HaagRotterdamUtrecht
Volg ons: 
phoneenvelope
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram