fbpx

Vera stelt zich voor!

door Dewi
categorie

“Gezelligheid op kantoor en afwisseling in werkzaamheden zijn voor mij erg belangrijk”

Met meer dan 10 jaar aan ervaring in de wereld van boekhouden ben ik eind juni vol enthousiasme begonnen bij GoedOpOrde.nl als Administratieve Alleskunner. Na jaren in en rondom Zoetermeer te hebben gewerkt, mag ik mij nu in het Alphense bedrijfsleven gaat storten. Nieuwe job, nieuwe omgeving. Leuk!

Afwisseling

Binnen de wereld van de financiële administratie zijn er zoveel dingen die je kunt doen. Die afwisseling heb ik altijd heel fijn gevonden in mijn werk. Fijn dat mijn werkzaamheden ook nu heel divers zijn. Ook zie ik het als een uitdaging om nieuwe dingen te leren. Naast het wennen aan de systemen, en processen zie ik ook nu genoeg kansen om bij te leren binnen GoedOpOrde.nl. Ook doe ik buiten werk nog de opleiding Praktijkdiploma loonadministratie (PDL). Ik zie dit als een mooie aanvulling op mijn huidige kennis en ervaring..

Eerste indruk

Het is altijd spannend om ergens nieuw te beginnen en heeft het tijd nodig om je draai te vinden. Gelukkig ben ik warm ontvangen in het team van GoedOpOrde.nl en voel ik mij al aardig thuis. Er hangt een gezellige, open sfeer en er wordt goed doorgewerkt. Ik ben al lekker aan het meezingen met de radio onder het genot van een goede kop koffie!

En verder?

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en doe ik dat in de vorm van edelsmeden. Heerlijk om iets totaal anders te doen! Ook vind ik het fantastisch om oma te zijn van mijn twee kleinkinderen.

De komende periode ga ik mij verdiepen in de administraties van de klanten en mijn kennis verder uitbreiden. Zin in!


Meer lezen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om geen nieuws te missen 
over wat belangrijk is voor jou als ondernemer!
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram