fbpx

Onze nieuwe administratieve alleskunner: Welkom Jan!

Door Roy | 12 mei 2022

“ Na een week werken waarin je samen met de klant kunt sparren en zorgen dat de administratie goed op orde is, kan ik nog meer van de zaterdag genieten wanneer we in ieder geval de 3e helft winnen!”

Waarom bedrijfsadministratie?

Na een half jaartje stage bij mijn vorige werkgever kon ik daar direct een contract tekenen en heb ik daar vervolgens nog een jaar gewerkt. Ik werkte bij een scholengemeenschap van zowel basis- en middelbare scholen. Daar was ik voornamelijk betrokken bij het debiteuren beheer en hierdoor had ik veel klantcontact.

Dat hoop ik ook bij GoedOpOrde.nl te hebben, want dit onderdeel vind ik juist leuk aan het werk. Waarom? Omdat je dan met de klant samen kunt sparren en naar een goede oplossing kunt adviseren.

Dus ik kijk er naar uit om voor veel verschillende bedrijven in diverse branches de administratie op orde te brengen en te houden, zodat de ondernemer de juiste beslissingen kan maken voor zijn of haar onderneming!

Eerste indruk van GoedOpOrde.nl

Wat mij direct opvalt is de relaxte sfeer waarin iedereen met elkaar werkt. Het is echt een team die hard kan buffelen, maar ook houdt van humor op de werkvloer. Hierdoor voel ik mij al vanaf het allereerste sollicitatiegesprek welkom en op mijn gemak. Dus als de eerste indruk klopt, dan ga ik het hier prima naar mijn zin krijgen!

Klinkt goed! Wat doe je graag naast het werk?

Al sinds mijn 6e voetbal ik bij ons in het dorp bij TAVV. Vrijwel iedere zaterdag ben ik hier dan ook wel te vinden. Voorheen altijd in de selectie elftallen, maar sinds enkele jaren speel ik bij de senioren in een vriendenteam. We proberen de 1e en de 2e helft altijd wel te winnen, maar de 3e helft winnen we zeker weten!

Naast het voetbal doe ik ook af en toe wat hardlopen om mijn conditie op peil te houden. Hier ben ik mee gestart toen, door Corona, de wedstrijden en trainingen allemaal werden afgelast. Ik wilde toch een beetje fit blijven!

Gaan we je dan ooit kwijtraken aan een betaald voetbalorganisatie?

Haha, nee hoor! Hoewel het gejuich van een volle Kuip mijn favoriete geluid is, denk ik niet dat de scouts me nog gaan oppikken. Maar dat geeft niet want dan heb ik op zondag alle tijd om andere leuke dingen te doen. Bijvoorbeeld in de ochtend een rondje hardlopen om vervolgens in de middag voor de tv neer te ploffen en Feyenoord of Formule 1 te kijken. Dat is toch wel de ideale zondag!

Alle blogs
Ondernemingsweg 2C
2404 HN 
Alphen aan den Rijn

Onze kantoren

Administratiekantoren GoedOpOrde.nlFranchise kantoor starten?
Chat openen
Welkom!
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram